sanatorium nad morzem

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nora100
Na forum od: 06 gru 2012 18:51

sanatorium nad morzem

Post autor: nora100 »

Witam,
Chciałabym wybrać się do sanatorium nad morzem, myślałam o Kołobrzegu. Zależy mi głównie na zabiegach poprawiających kondycję kręgoslupa i układu oddechowego. Czy ktoś z Państwa może polecić mi dobre sanatorium?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: sanatorium nad morzem

Post autor: andrzej1955 »

Witam, jeżeli chodzi o Kołobrzeg to do wyboru masz wiele dobrych sanatorium ,
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chochliki zakończyły mi tekst, poczekaj cierpliwie a posypią się propozycje i będziesz miała kłopot z....wyborem- pozdrawiam :)
nora100

wybór duży, ale sądząc po opiniach róznie to bywa. Myślałam o sanatorium mswia ?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z tego co mi wiadomo to są dużo lepsze w niczym mu nie ujmując- Niwa, Werano, San, Perła Bałtyku, zależy też ile chcesz na nie wydać, jest na forum wielu bywalców Kołobrzegu którzy je znają i jak mówiłem jest kwestią czasu jak pojawią się opinie na interesujący Cię temat, pozdrawiam :)
nora100

Ja wiem, że wszystko jest kwestią ceny. Mnie zależy głównie na różnorodnych zabiegach. Wg www, w tym msw za ok 180 zł/ dobę (cena za pobyt w czerwcu) dają 1os. pokoj, cztery zabiegi / dziennie, i pełne wyzywienie. I jest basen w tym sanatorium. To chyba niezła cena za to co dają. No chyba że coś nie tak z tym sanatorium? Jak sprawdzałam inne sanatoria, z pewnością nowsze, to cena jest dramatycznie wyższa w stosunku do tego co oferują.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

70zł doba nocleg+wyżywienie+ 3 zabiegi dziennie masz w Chakozynie
130zł doba to samo reszta masz w Verano,msw z tego co wiem to lipne sanatorium,i ludzie nazekają,
nora100

ok max. sprawdze na necie te sanatoria. do msw od trzech dni nie mozna się w ogóle dodzwonić, nikt nie odbiera, albo robią sygnał zajętego telefonu
ODPOWIEDZ