Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie do Sanatorium" Gryf" w Połczynie-Zdroju. Jestem z woj, mazowieckiego, skąd jest marne połączenie.
Może ktoś jedzie w tym terminie samochodem, miejscowości: Przasnysz, Mława, Ciechanów, Pułtusk, Szczytno....
Mieszkam w Przasnyszu, ale ewentualnie dojade. Oczywiście z dopłatą za paliwo. 1 miejsce.
Pozdrawiam i ocezkuję na odpowiedź.
Bożena
Witam, Borowa wejdz na temat Oceń Sanatorium i w okienku z lupką przeszukaj ten temat wpisz Połczyn - szukaj i masz dużo opinii na temat sanatorium, pozdrawiam i miłej lektury
Witam
Ja jadę na turnus 15.02-8.03 2013 do Gryfu z Warszawy pks POLONUS bezpośrednio do Połczyna. Wyjeżdżam 14.02 o godz 20:15 i rano jestem w Połczynie .Czy ktoś tak też jedzie? Pozdrawiam
Byłam w Połczynie w pazdzierniku w 2012r w Podhalu jest fajnie cisza spokój piękny park do miasta blisko bardzo miły personel zabiegi rewelacja wszystko na miejscu tylko na basen trzeba dochodzić do Gryfu wyżywienie wspaniałe życzę udanego pobytu