prosze o opinie
-
rak1946
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2012 09:12
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 4
prosze o opinie
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Re: prosze o opinie
Zadam przewrotnie pytanie w jakim kontekście.
Kilka opini n/t w/w osrodka mozna przeczytac wpisując w tytuł Willa Fortuna i pojawi się kilka opini
Ja Osobiscie w roku 2012 bylem w w/w sanatorium i mogę podzielic się opiniami
Interesujem Mnie Co Ciebie Ciekawi ,aby moc sprecyzowac odpowiedź
Jestem do dyspozycji
pozdrawiam
-
rak1946
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2012 09:12
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 4
do darka
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Re: prosze o opinie
Bez urazy ,ale o twej Kontuzji dobrze było by poinformowac Główno dowodzaca Siostre oddziałowa ,aby zarezerwowal Odpowiedni pokój .nr tel +48 94 352 21 46 najlepiej w godz "pracy " czyli 8-13 wtedy to jest najlepiej dostepna pod ..telefonem Jest SZANSA na 2 lub i Nawet 1 bo sa chyba 2 takie pokoje.
Czy obiekt jest przystosowany??
Kolejna super Ściema -Oficjalnie tak ,ale nie oficjalnie są bariery ,są wprawdzie windy ,ale ,aby bezproblemowo dostać się do Recepcji nalezy troszke się pomeczyć po dośc wg Mnie stromych schodach.
Jest wprawdzie wejście z podjazdem dla wózow i nie tylko z tym ,że czynne w godz pracy prac biurowych sanatorium godz 7-14 wejście po tych godz tym wejściem zalezy od przychylnosci prac recepcji.
Co do wczesniejszego przybycia istnieje taka mozliwosc
Pokoje i cały obiekt jest po generalnym remoncie w/w obiekt to dawny Kolejarz w chwili obecnej kazdy pokoj wyposażony jest Łazienkę dosc przestrona z zainstaloanymi pomocami dla niepelnosprawnych , pokoje wyposazone w TV obecnie juz chyba wkażdym ..LCD ,czajnik ,sztucce , kubki ,w co niektorych sa i lodówki
Koszt za TV,radio, czajnik i wymiane poscieli i ręcznikow po 10 dniu to kwota 75zł od osoby
Wyżywienie.. Czy mozna nakarmić za 7,00zł Nie
Jest bardzo monotonne Pan/Pani Dietetyk chyba nie byłi na wszystkich zajęciach z dietetyki zdarzały się wpakdi na stołowce bark przypraw bo BRAK KASY ,ale za to do oporu jest KAWA z Ekspresu do ..sniadania
Niestety wyżywienie jak i dośc ograniczona baza zabiegowa to Mankamenty tego Sanatorium -Szpitala