Adam i Ewa Świnoujście - jak tam jest?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
matronka
Na forum od: 17 sty 2013 01:07

Adam i Ewa Świnoujście - jak tam jest?

Post autor: matronka »

Czy ktoś był w Adamie i Ewie w Świnoujściu?
Moja mama wyjeżdża tam pierwszy raz, ale naczytałam się już tak strasznych opinii, że zaczynam się bać za nią.
Przede wszystkim potrzebuje zabiegi na kręgosłup.
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
beataniepalaca
Na forum od: 19 sty 2013 11:22

Re: Adam i Ewa Świnoujście - jak tam jest?

Post autor: beataniepalaca »

Dzień dobry! Jadę do Adama i Ewy (turnus już od 26 lutego).

Myślę, że da się przetrwać w każdych warunkach (choć wpisy na forum są mało zachęcające), mając miłe towarzystwo.

Próbowałam telefonicznie prosić w recepcji o pomoc w dobraniu współlokatorki, ale odmówiono mi.

Szukam osoby niepalącej, pogodnej, choć nie zwariowanej imprezowiczki, takiej, która nie lubi zaduchu i nie ma nic przeciwko wietrzeniu pokoju nawet zimą (bez przesady, nie namawiam na sople nad łóżkami!). Jestem po pięćdziesiątce, ale wiek towarzyszki w pokoju nie jest najistotniejszy.

Jeśli Pani Mama lub inna Pani jest zainteresowana, to proszę o kontakt beata_chilinska(małpa)wp.pl
matronka
Na forum od: 17 sty 2013 01:07

Re: Adam i Ewa Świnoujście - jak tam jest?

Post autor: matronka »

Dzień dobry!

Dziękuje za nutkę optymizmu:)

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle, mama jedzie już w styczniu i ma turnus do 16 lutego.

Dzięki tej stronce, dowiedziałam się wiele, choćby jak dotrzeć do sanatorium, są też telefony korporacji taxi, warto będzie skorzystać.

Pozdrawiam, M.
ODPOWIEDZ