Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czytając różne opinie o sanatoriach chcę podzielić się z mego pobytu w sanatorium PERŁA w Sopocie w dniach ;17,02,2012 do 9,03,2012 Otóż co do zabiegow nie mam zasterzeń oraz do personelu obsługującego kuracjuszy ,co do zakwaterowanie to otrzymałem pokój dwuosobowy w studio ,wyposażenie dobre zwyjątkiem mankamentu braku ogrzewania w łazince , co do wyżywienia średniej jakości ale można wytrzymać , Natomiast brak zaplecza kulturalnego gdzie można spędzić czas wolny ,zagrać wjakś grę czy porozmawiać z kuracjuszem z innego pokoju , brak należytego dostępu do internetu jdyni na holu pierwszego piętra oraz na parteże a wtym okresie nie można było korzystać ponieważ był ziąb niesamowity , Była natomiast kawiarenka na pierwszym piętrze ale wstęp płatny 10zł natomiast atrykóły drogie nie na kieszeń emeryta , Dobrze był zorganizowany handel wszelkimi ciuchami i psełdo pamiątkami a ceny na ten sam przedmiot z mienialy się kilkakrotnie w ciągu dnia.Odległość do morza około 100/150 metrów sklepi zartykułam sporzywczymi i prasą był w pobliżu na terenie nic takiego nie było , organizowane byłe wycieczki a pan organzator wykonywał na tych wycieczkach zdjęcia al ceny za sztukę fotki wolały o pomstę ale to już należało do spraw osobistych zakup fotek .