Pokoje?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Adamo1984
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2010 13:12

Pokoje?

Post autor: Adamo1984 »

Mam takie pytanie. Dostałem skierowanie do sanatorium i bardzo mi zależy bym dostał pokój jednoosobowy ,czy jest możliwość zarezerwować sobie pokój...? Słyszałem też że niektórzy jadą dzień wcześniej i wynajmują pokój na jedną dobę i później w nim zostają.Proszę was o pomoc jadę pierwszy raz do sanatorium i jestem naprawdę zielony w tym temacie.Z góry dziękuję.
leszek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2010 12:05

Re: Pokoje?

Post autor: leszek »

Witam.Prosze zadzwonic i sie spytac czy jest taka mozliwosc,ja wyjezdzam 24 listopad a zarezerwowalem sobie 2 miesiace wczesniej,zrobilem to przez email.pozdrawiam
Awatar użytkownika
phoenix
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lis 2010 05:39
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 25

Post autor: phoenix »

A słyszałeś o czymś takim jak "łapówka" :lol: sorry CBA już mnie bierze,

jedzie ktoś do sanatorium we Wronkach?

A tak na poważnie, to tak jak kolego pisze powyżej. Jednak dla NFZ - ców to raczej nigdzie nie rezerwują miejsc.
Druga opcja jest taka . Gdy zajedziesz wal nie do recepcji, tylko do kierowniczki.
No i teraz wszystko zależy od Twojej inwencji :
ściemniasz, ładujesz, nadajesz, przywołaj jej przodków, poszukaj znajomych wspólnych, pochwal, doceń tak trudna pracę
czyli nasza nawijka .....
zonk....... gdy jest facet. :o
pozdro
leszek
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam ponownie.To co wiem jezeli ma sie skierowanie zusowskie to znaczy nie doplaca sie nic nie zarezerwuje sie pokoju,ale jak sie doplaci to raczej tak,kazdy pieniadz sie liczy ,a jak sie ma skierowanie NFOZ jak ja mam to jak pisalem zarezerwowalem pokoj bez problemu i place na miejscu 15 zl za dobe teraz w tym okresie plus klimatyczne ,Tv Najlepiej zadzwonic albo wyslac email napewno cos poradza.pozdrawiam
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Witam i pozdrawiam!Podzielam opinie poprzednika (zależy kto Cię wysyła NFZ czy ZUS),jedż dzień wcześniej,bierz mały prezencik i działaj,włącz urok osobisty ,a załatwisz wsio.Nie podałeś gdzie jedziesz,napisz,a może pomożemy.Szacuneczek.......
Adamo1984
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2010 13:12

Post autor: Adamo1984 »

Dzięki wam wszystkim za rady :) Jadę do Papiernika w Szczawnicy.Dzwoniłem tam jak radziliście odpowiedziała mi że dla zusowców nie jest możliwa rezerwacja,spytałem też czy mogę przyjechać dzień wcześniej wynająć jedynkę to powiedziała że dzień wcześniej kończy się turnus i panie cały dzień sprzątają pokoje na przyjazd nowej grupy więc przyjazd dzień wcześniej jest nie mozliwy.
leszek
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Trzeba sie bylo spytac czy jak doplacisz za jedynke powiedzmy nie wiem ile tam jest ale np.15 zl za dobe x ile dni czy wtedy ci zarezerwuja inaczej nie,chyba ze nie chcesz doplacac to juz zalezy od ciebie,ci co maja z NFOZ skierowanie to automatycznie jest oplata ja doplacam 315 zl od osoby pokoj 2 to razem 630 zl pomysl co ci bedzie lepiej ja wolalbym doplacic i miec spokoj bylem 2 razy z ZUS raz bylo to 7 osob w popkoju ale to dawno pozal sie boze a w drugi raz 4 osoby zaden spokoj najgorsza noc chrapanie skazdej strony.Pozdrawiam .Pomysl co lepiej
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2010 07:36

Post autor: szymon123415 »

Adamo ta baba bzdur ci nagadala,ja jecgalam tam dzien wczesniej,jak chcesz o cos zapytac to mój mail ....[email].com mam na imie Ania
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Witam!Ania ma rację,sprzątają do 15.,jedż dzień wcześnieji jak pisałem kombinuj,przeciesz niewyrzucą Cię na bruk(nie zapomnij o małym prezenciku),tak jest wszędzie i gwarantuję,że dasz sobie radę.Powodzenia i po powrocie podziel się opinią z pobytu.......
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2010 07:36

Post autor: szymon123415 »

Guma,ale ja im tam nie dałabym nawet lizaka,tym w tej recepcji,,...najwazniejsze dobre towarzystwo to da się wytrzymac,nie ma co ukrywac,to najgorszy budynek w Szczawnicy,ale jak za darmo bo z Zusu to sie przezyje.
ODPOWIEDZ