Krynica Nowe Łazienki Mineralne- szpital uzdrowiskowy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Krynica Nowe Łazienki Mineralne- szpital uzdrowiskowy

Post autor: Renik »

Jadę do Krynicy w terminie od 9 do 30 czerwca 2013r.(wielkopolska). Czy ktoś jedzie również w tym terminie?:)
hankap
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2013 20:48

Re: Krynica Nowe Łazienki Mineralne- szpital uzdrowiskowy

Post autor: hankap »

Witam jadę do Krynicy 31-05- do 21-06 ale do MSW . W nowych łazienkach byłam w lutym 2011. Poproś o pokój po remoncie. Te przed remontem są fatalne.
Pozdrawiam Hanka
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Post autor: Renik »

No wreszcie ktoś się odezwał bo już myślałam,że nikt tam nie jedzie.Hehe...Dziękuję Haniu za wiadomość.Troszkę obawiam się tego wyjazdu bo opinie nie są zbyt pozytywne,ale mam nadzieję,że pora roku i osoby ,które poznam jakoś mi to zrekompensują.Haniu.Chciałabym wiedzieć szczegóły dotyczące bazy zabiegowej i obsługi.Jeśli możesz to napisz coś więcej.A może udało by się spotkać w Krynicy?Razem byłoby raźniej:) Ten Szpital Wojskowy chyba jest niedaleko Łazienek:)Jeśli możesz to napisz :)Podam Ci maila i zapraszam do rozmowy.:)renia-[email].pl Pozdrawiam cieplutko:)Renia
hankap
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2013 20:48

Post autor: hankap »

Wieczorkiem odezwę się na Twoją pocztę
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ