Wysowa 95

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2010 17:19

Wysowa 95

Post autor: wujo »

Szanowni kuracjusze potrzebuję informacji o ośrodku Wysowa 95 (Glimar).Mam do tego sanatorium skierowanie.
forumowicz

Re: Wysowa 95

Post autor: forumowicz »

witam :) Glimar Centrum Konferencyjno - Hotelowe pod nazwą Instytut Zdrowia Człowieka .Usytuowane na zboczu góry,w sąsiedztwie sanatorium Biawena i szpitala Beskid.Kierunki leczenia to sychosomatyka i schorzeń narządu ruchu .W ośrodku jest kawiarenka,można potańczyć,pokoje 1 i 2 osobowe.w ośrodku przebywają również goście hotelowi.Obok w Biawenie mały basen można korzystać za opłatą.W parku ujęcia wód mineralnych o różnych właściwościach...za darmo.Ładna stylowa pijalnia w parku .Można korzystać z Parku Wodnego .Na dole w tzw.centrum dwie klimatyczne stylowe knajpy,super jedzonko w tej starszej urządzonej na styl łemkowski.Miejsc do spacerów mnóstwo tak po parku jak i po górkach.Blisko do zalewu Klimkówka .Podsumowując niby mała miejscowość ale dla każdego coś miłego.Przy fajnym towarzystwie trudno się nudzić.Byłem tam 2 razy na skierowanie i 2 razy dobrowolnie ;) Baw się i wypoczywaj.Pozdrawiam :| :)
aga65
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 kwie 2013 14:43

Post autor: aga65 »

Witam,
Ja również dostałam skierowanie do Wysowej od 6.05.2013 na turnus psychosomatyczny. Może ktoś jedzie w tym terminie i się na tym forum odezwie.Miło by było. Jestem zoklic Katowic.
Pozdrawiam
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Roxy 3966 proszę tutaj wpisuj ewentualne dalsze zapytania dotyczące tego uzdrowiska. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ