Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witam Glimar Centrum Konferencyjno - Hotelowe pod nazwą Instytut Zdrowia Człowieka .Usytuowane na zboczu góry,w sąsiedztwie sanatorium Biawena i szpitala Beskid.Kierunki leczenia to sychosomatyka i schorzeń narządu ruchu .W ośrodku jest kawiarenka,można potańczyć,pokoje 1 i 2 osobowe.w ośrodku przebywają również goście hotelowi.Obok w Biawenie mały basen można korzystać za opłatą.W parku ujęcia wód mineralnych o różnych właściwościach...za darmo.Ładna stylowa pijalnia w parku .Można korzystać z Parku Wodnego .Na dole w tzw.centrum dwie klimatyczne stylowe knajpy,super jedzonko w tej starszej urządzonej na styl łemkowski.Miejsc do spacerów mnóstwo tak po parku jak i po górkach.Blisko do zalewu Klimkówka .Podsumowując niby mała miejscowość ale dla każdego coś miłego.Przy fajnym towarzystwie trudno się nudzić.Byłem tam 2 razy na skierowanie i 2 razy dobrowolnie Baw się i wypoczywaj.Pozdrawiam
Witam,
Ja również dostałam skierowanie do Wysowej od 6.05.2013 na turnus psychosomatyczny. Może ktoś jedzie w tym terminie i się na tym forum odezwie.Miło by było. Jestem zoklic Katowic.
Pozdrawiam