Duszniki Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Janek U.
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2011 13:54

Duszniki Zdrój

Post autor: Janek U. »

Wyjeżdżam do Dusznik Zdrój sanatorium "CHEMIK" od 03.06.2013r. samochodem. Mogę kogoś zabrać z lubuskiego lub dolnośląskiego.
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Duszniki Zdrój

Post autor: OLA45 »

Witaj Janek.Byłam tam dwa lata temu mieszkałam na poddaszu gdzie nie dochodziła winda i jedną kondygnację trzeba było pokonywać pieszo.Podłogi strasznie trzeszczały a w ubikacji okropnie odbijało z szamba.Jedynki były dostępne tylko dla osób prywatnych a w dwójce żeby można było się swobodnie poruszać to druga osoba musiała być w łazience lub na łóżku :lol: :lol: :lol: Wtedy na niższych piętrach trwały remonty więc może przez te dwa lata coś się polepszyło.Jeżeli chodzi o parking to muszę Cię zasmucić gdyż takiego tam nie ma jest jedynie uliczka przed budynkiem na którym stawialiśmy auta.Na koniec chcę Cie pocieszyć że zabiegi są na miejscu ze wspaniałym masażystą Kamilem :P Kuchnia też nie najgorsza.A wieczorami można się zabawić w Parkowej z orkiestrą na żywo.Mimo tych uciążliwych warunków jakie tam wtedy panowały pobyt wspominam bardzo miło gdyż poznałam tam wspaniałych ludzi z którymi utrzymuję kontakty do dziś.Życzę Ci miłego pobytu :P
Janek U.
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję Ci Olu za cenne informacje... Mam nadzieję, że będzie wspaniała atmosfera, piękna pogoda a niedogodności będzie mniej niż w tym czasie kiedy Ty byłaś.... Jeżeli możesz napisać coś więcej, to będę bardzo wdzięczny..
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam Cię ponownie.Nie wiem co byś chciał jeszcze wiedzieć może jakieś pytania :?: A mogę Ci jeszcze polecić jeżeli lubisz ryby bardzo dobre pstrągi w sosie maślanym w Słoszowie w HERBERGERÓWCE.To jest jakieś 5 km od ośrodka.Tak się składa ze od środy zaczynam turnus w Polanicy Zdrój i na pewno tam zawitam :P Masz wspaniały termin będzie już dużo cieplej i przyjemniej jeśli chodzi o zwiedzanie.Ja byłam w kwietniu było bardzo zimno i padał jeszcze nawet śnieg. ;)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Będę w Chemiku od 21 maja do 01-06 prywatnie jak przeczytałam Olu Twoją opinię to myślę że nie dokonałam najlepszego wyboru choć w bardzo dobrej cenie zaproponowano mi nawe apartament :lol: tylko jaki on będzie zobaczymy :lol: :lol: :shock: na pewno Janku dostaniesz najbardziej aktualne informacje pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zosiu nie potrzebnie się martwisz gdyż dla osób prywatnych trzymają najlepsze pokoje tak jest wszędzie ;) Sama byłam świadkiem jak do mojej sublokatorki przyjechała na tydzień prywatnie siostra.Gdy zobaczyłyśmy jej pokój to byłyśmy w szoku że w jednym budynku są tak różne warunki.U niej pościel firany koce były z pod igły kiedy u nas wszystko było tak zużyte że aż nie chciało się na tym usiąść :( :( :( Więc głowa do góry bo personel jest tam bardzo miły.Życzę Ci miłego wypoczynku :P
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Oj odetchnęłam piękne dzięki ! :D i miłego zabiegania w Polanicy :)
Janek U.
Kuracjusz
Kuracjusz

Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój

Będę wyjeżdżał do sanatorium 03.06.2013 r. w kierunku Kudowy Zdrój. Mogę kogoś zabrać samochodem z lubuskiego lub dolnośląskiego. tel: 601757246
ODPOWIEDZ