Wieści ze świata

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Wieści ze świata

Post autor: forumowicz »

Tak sobie myślę ,że może ten temacik się przyjmie ;)
Każdy z nas czytając newsy może cos wkleic ,co jest ważne,na czasie i może nas zainteresowac.
Tutaj zagladamy licznie więc zapraszam.
Te dotyczące zdrowia szczególnie. :serce: :serce: :serce: :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Wieści ze świata

Post autor: Sloneczko »

Kruszynko...fajny temat :kwiat:
Cytuję
"Widzieliście może ostatnio w telewizji sędziwą Panią, która rozmawia z wnuczkami przez skyp’a albo babcię DJ’kę? Takie osoby nie przypadkiem dożyły podeszłego wieku w dobrej formie. Według naukowców umiejętność posługiwania się pocztą elektroniczną, korzystanie z komunikatorów internetowych czy telefonu komórkowego przez osoby starsze, to najlepsza recepta na utrzymanie sprawności umysłu.
Ludzie ciekawi świata i nowinek technicznych żyją dłużej, gdyż uczenie się nowych umiejętności pobudza po pracy ich szare komórki, które dzięki temu nie ulegają degeneracji."
Okazuje się, ze jak tak dalej będziemy sobie dyskutować na tym NS to ....hohoho...albo i dłuzej :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Napoje light mają mniej kalorii, ale nie są zdrowsze
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z okazji tego dnia pocałunku i w ogóle :D .... taka wyczytana przeze mnie w gazecie informacja : cytuję
" Ludzie łamią stereotyp mówiący o tym, że babcie i dziadkowie nie potrzebują seksu - mówi profesor Zbigniew Izdebski - Dziś nawet 70-latkowie podkreślają wagę tej sfery życia. Ponad połowa kobiet po 50. roku życia uważa, że nie ma granicy wieku, po której spada ich zainteresowanie seksem. Ponad połowa mężczyzn w tym okresie życia uważa, że u nich taka granica to 62 lata. Co ciekawe, dla ludzi starszych internet jest większą szansą niż dla młodzieży, aby za jego pomocą znaleźć kogoś bliskiego - partnera o takich samych upodobaniach życiowych ".
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Rok 2013 jest w Polsce Rokiem Osób Niepełnosprawnych.Natknąłem się na WP na historię piosenki Mamela którą Tadeusz Woźniak napisał dla swojego syna Filipa który urodził się z zespołem Downa .Jest temat muzyka ,ale ten utwór wklejam tu http://www.youtube.com/watch?v=v595yWt- ... r_embedded .... :serce:
Zablokowany