Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Do jakich sanatoriów wysyła Pomorski ZUS w ramach prewencji rentowej,czy to prawda,że wysyłają tylko do : Stegny,Sobieszewa i Dzwirzyna?,jeżeli ktoś wie coś więcej to proszę o info.
Pozdrawiam Kazia
W stu procentach tak jest chyba ,że poprosisz lekarza orzecznika a on się zgodzi . Mi powiedziano ,że mam pisać do lekarz orzecznika Głównego. Byłem w styczniu w Dzwirzynie i było super.
Witam!
ZUS wysyła do ośrodków rehabilitacyjnych z którymi ma podpisaną umowę na rehabilitację z podziałem na poszczególne schorzenia. Są to ośrodki położone najbliżej Twojego miejsca zamieszkania, ponieważ to się wiąże ze zwrotem kosztów podróży.Pozdrawiam
Słupski Zus ....nie ma szans na dalszy wyjazd,jadę po raz 6 i ciągle ...morze,Kołobrzeg ,Pustkowo ,no jest jeszcze Borkowo ,ale za nie dziękuje ,wolę po raz drugi Pustkowo ....z masą atrakcji ,szczególnie poza sezonem
Pamiętaj, że klimat tworzą ludzie a nie ściany. Jeśli lubisz spacery znajdziesz zaciszne ścieżki. Jeśli lubisz potańczyć to Zdrojowa tuż, tuż. Jest kriokomora. Zabiegi wprawdzie w trzech budynkach, stołówka na miejscu. Pokoje z balkonami. Myślę, że już teraz wszystkie będą po remoncie. Możliwe były przepustki, lecz niestety o 22 zamykano ośrodek. Nie wiem jakie masz pytania. Ja wróciłam zadowolona. Każdy musi to przeżyć i każdy może odczuwać inaczej. Pojechałabym tam jeszcze raz. Za dwa dni jadę do Wielkiej Pieniawy do Polanicy i też mam mieszane uczucia. Tym bardziej, że na forum niewiele informacji o tym ośrodku. Pozdrawiam. Będzie dobrze. Nie zapomnij spakować optymizmu i dobrego humoru.