Pod szczególną obserwacją

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Pod szczególną obserwacją

Post autor: ewa11 »

Jesteś w sanatorium i już pierwszego dnia wpadła Ci w oko piękna blondynka. I teraz właśnie na wieczorku tańczysz z nią, bawicie się świetnie. Jesteś nią oczarowany, ona najwyraźniej też jest Tobą zainteresowana. Coś zaiskrzyło :serce: :serce: :serce: Jesteś rozmarzony, kombinujesz jak by ją tu zaprosić na lampkę wina do pokoju, boisz się że odmówi, ale co tam!!! Nieśmiało :oops: proponujesz jej, a ona? Zgodziła się !!! Już macie wychodzić i co widzisz ?:shock: Przyjaciółka żony też jest na tym turnusie :evil: i bacznie Cię obserwuje :shock: I co teraz zrobisz??????? :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Pod szczególną obserwacją

Post autor: andrzej1955 »

Ewo- to rzeczywiście klasyczna sytuacja, a rozwiązanie- najpierw na tą lampkę...wina ;) umówić się z przyjaciółką żony i spowodować to żeby nie miała co jej opowiadać, a z blondynką umówić się w innym dniu na...kawę z .....ajerkoniakiem :!: ;) :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

sytuacja z tych trudnych,myślę że MIX podpowie co zrobić.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

andrzej1955 pisze:Ewo- to rzeczywiście klasyczna sytuacja, a rozwiązanie- najpierw na tą lampkę...wina ;) umówić się z przyjaciółką żony i spowodować to żeby nie miała co jej opowiadać, a z blondynką umówić się w innym dniu na...kawę z .....ajerkoniakiem :!: ;) :lol:
Myślę,że podpowiedź Andrzeja jest świetna :lol: Na pewno takim sytuacjom...a może i bardziej skomplikowanym musiał nieraz stawić czoła :!: :!: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wypowiedz czysto hipotetyczna, nie mająca związku z moją osobą- ach Wy łobuzy ;) :lol:
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

[quote="andrzej1955"]Wypowiedz czysto hipotetyczna, nie mająca związku z moją osobą- ach Wy łobuzy ;) :lol:[/quote
OK' :!: chociaż mam wątpliwości czy w ogóle istnieją takie hipotetyczne teorie....jednocześnie mocno zakorzenione w życiu :?: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Astrid, miałaś na myśli seksowne....blondynki, czy apetyczne przyjaciółki....żony
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja na ostatnim turnusie ,za ścianą obok miałam sąsiada :shock: :shock: :shock: ,zdębiałam jak go zobaczyłam,pomyślałam ,że mój mąż będzie znał mój każdy krok.Humor straciłam ,ale po dwóch dniach doszłam do wniosku,że niby dlaczego przez niego mam mieć nudny pobyt.....i nie zwracałam na niego uwagi,robiłam swoje ...i dobrze się bawiłam ,a sąsiad pary z ust nie puścił :mrgreen: ;) ..A teraz z daleka mi się kłania :lol:
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Mam na myśli brunetki...blondynki,a także apetyczne i te mniej apetyczne przyjaciółki żony :o :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Blondi a ja wyjeżdżam z mojej koleżanki mężem ciekawe kto kogo będzie pilnował :lol: :lol: :lol: odstąpiła swoje miejsce chyba ma zaufanie :D :lol: :lol:
ODPOWIEDZ