Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam osobiście w bryzie było SUPER bardzo blisko morze,warunki też bardzo dobre, jedzenie pyszne ,rehabilitacja dobra. Jeżeli potrzeba więcej informacji proszę pisać a spróbuję na wszystkie odpowiedzieć.Pozdrawiam
z tymi ręcznikami to prawda ??? taszczyć ręczniki na 3 tygodnie, które zajmą pół walizki ??? we wszystkich ośrodkach ręczniki są w pakiecie / nawet w tym okropnym beskidzie w krynicy /
Ja byłam z zusu więc byłam w tym budynku drugim i tam rzeczywiście nie ma ręczników trzeba mieć swoje ale w głównym budynku ręczniki mieli wiem że tam kilka osób od nas też było,najlepiej jest zadzwonić i się spytać .Niestety przez takie właśnie rzeczy ma się dwie walizki a nie jedną,ale to jest bardzo mały minusik w porównaniu do pobytu tam
Nie wiem kiedy byłas Ewo ja byłem też z Zusu i ręczniki były (duże)Byłem w lutym tego roku . Zona była w budynku komercyjnym i też były i było super . Naprawdę warunki super. Pozdrawiam P.S nie wiem czy będą miejsca o tej porze bo dużo niemców też tam przyjezdza .