Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,pytałem wcześniej na forum,lecz nikt nie odpowiedział,dlatego próbuję ponownie.Czy jedzie ktoś do Leśnika w Sopocie 17 sierpnia 2013? NAPISZCIE (chyba nie będę tam sam )
Z mojego skierowania ten turnus w Leśniku rozpoczyna się 19 sierpnia od godziny 14.00. Ja jadę samochodem i wyjeżdżam w niedzielę dnia 18.08.br. tak aby wybrać sobie odpowiedni pokój. Będę jechał z Kielc przez Łódź. Możemy się dogadać - mój mail to: [email].pl
Pozdrawiam
Witaj tole miło wiedzieć że też tam jedziesz,a za propozycję dziękuję ,raźniej i taniej byłoby razem ale do Kielc mam prawie tyle km co do Sopotu.Czytałeś na temat tego ośrodka-tragedia!
Witam wiem że nie w temacie ale mam pytanko tez jadę do Leśnika tylko że we wrześniu a wiec jak by ktoś mógł opisać wrażenia do bym był bardzo wdzięczny pozdrawiam