rawar Kolobrzeg po pobycie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kuracjuszka12345
Na forum od: 02 lip 2013 20:13

rawar Kolobrzeg po pobycie

Post autor: kuracjuszka12345 »

Moj pobyt w sanatorium w czerwcu br wspominam niezbyt dobrze duzym zaskoczeniem bylo zakwaterowanie w. 4 osobowowym pokoju ktorego rzekomo nie ma w osrodku a byly co najmniej dwa .Byly problemy rownie'z na stolowce stolik stal przy drzwiach siedzialo sie w przeciagu i ciasnocie-Informacjie na stronie internetowej sa nieprawdziwe .Pani w recepcji ani Pan Dyrektor nie potrafili wyjasnic dlaczego przyjeli wiecej kuracjuszy niz mieli mie jsc i musieli robic dostawki.
jola6
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2013 14:54

Re: rawar Kolobrzeg po pobycie

Post autor: jola6 »

w Rawarze byłam 5 lat temu, byłam bardo zadowolona. Z pokoju, zabiegów (również w ZPL), wyżywienia. Mieszkałam w pokoju 3-osobowym,pokój był duży, podzielony na dwie części. Bardzo sobie chwalę pobyt. Super łazienka - oddzielnie toaleta i prysznic. Acha, był tez pokój 5-osobowy.
Szkoda, że się pogorszyło bo obiekt usytuowany w super miejscu. A może to tylko przypadek. I miałaś pecha, niestety.
ODPOWIEDZ