Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy ktoś był ostatnio w Wysowej w sanatorium Glinik? Ja byłam tam 4 lata temu, byłam bardzo zadowolona , ciekawa jestem - czy coś się zmieniło w tak zwanym międzyczasie.Czy wszystkie pokoje są już po remoncie? Gdy byłam w 2009 roku to wymieniano meble, na nowe i remontowano łazienki. Ciekawa jestem też czy nie zmieniła się kuchnia, wtedy jedzenie było - według mnie - bardzo dobre, czy jest jeszcze Pani Maria - przewodniczka? Jadę na turnus od 17 września 2013 roku. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.....
Witam.
Cieszę się, że znalazłam kogoś zorientowanego w temacie.
Jadę do sanatorium pierwszy raz i trochę się martwię, że trafiło mi się "mało atrakcyjne"? miejsce.
Mam skierowanie do Szpitala Uzdrowiskowego Beskid.
Dlaczego taka nazwa, czy się nie zanudzę?
Mimo dojrzałego wieku jestem osobą b. czynną, energiczną, ale niezbyt otwartą na nowe znajomości.
Proszę o kilka słów, pozdrawiam,
Maria.
Witam, w lewym górnym okienku- przeszukaj ten temat, wpisz Beskid Wysowa- Masz dość sporo opinii na jego temat i na temat samej Wysowej- mała senna bardzo sympatyczna miejscowość, mnóstwo tras do spacerów i wycieczek, blisko do słowackiego Bardejowa, potańczyć też jest gdzie,pozostałe sanatoria to Biawena, Inst, Zdrowia Człowieka i Glinik- na ich temat też sporo opinii, miłej lektury i odpoczynku, pozdrawiam- zauroczony Wysową od wielu lat-Andrzej
mamraczka13 w Wysowej nie można się nudzić, jest to mała ale jakże wspaniała, urocza miejscowość. Zabiegi będziesz miała częściowo na miejscu oraz w Biawenie około 100 m spacerkiem pod górkę. Czas wolny wypełnić spacerami a jest gdzie spacerować, organizowane są wycieczki ( wspólnie Biawena, Beskid i Glinik). Potańczyć jest tez gdzie i spróbować regionalnego jedzonka i napoju - karczmy na dole, spacerkiem przez park. Gratuluje takiego przydziału - będziesz zadowolona. Pozdrawiam i wspaniałej kuracji życzę.
Witam dostałam skierowanie z zus do wysowej zdrój i jestem tochę zdezorientowana. Prosze o info o ośrodku ( na stronie o ośrodku są ogólnikowe informacje), co trzeba zabrać: ręczniki, strój. i Ogólnie jak tam jest nigdy nie byłam w sanatorium więc pojęcia nie mam co zabrać ze sobą pozdrawiam
Witaj na forum Nie piszesz do jakiego sanatorium w Wysowej dostałaś skierowanie.Jeśli do Glinnika to świetnie trafiłaś.Wszystkie zabiegi na miejscu,jest basen,stołówka na parterze .Pokoje różne, jest łazienka w pokoju,telewizor ,czajnik ,radio.Na pewno strój sportowy na gimnastykę,kąpielowy,obuwie sportowe(ja zawsze biorę swoje ręczniki).Wysowa leży w terenie górskim,a nie piszesz w jakim okresie się wybierasz.Miejsc do spacerów dużo ,tak w parku zdrojowym jak i po okolicy.Ogólnie przygotować się jak na wyjazd wypoczynkowy,tyle że dłuższy.W parku piękna pijalnia wód i ujęcia wód zdrojowych w parku o zróżnicowanym działaniu.Są karczmy regionalne,gdzie można posmakować regionalnych przysmaków.Jak coś więcej ,pytaj ,spokojnego wieczorka życzę.