Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Należy troszeczkę wykazać inwencji, a nie czekać na łatwiznę. Są tutaj opinie o Papierniku i o szczawnicy. Wystarczy troszeczkę się cofnąć i będziesz miała informację.
Irenka bardzo dziekuje ci za odpowiedz.
Wiem zbych ze sa opinie o papierniku ale nie ma nic konkretnego
myslalam ze znajdzie sie jakas osoba ktora tez w tym czasie i w to samo miejsce wyjezdza, troszke byloby razniej
Ulusia, ja byłam w Papierniku dokładnie 30 lat temu, także moje wrazenia sa na pewno nie realne. Mimo wszystko mój pobyt zaliczyłam do udanych i skutecznych w leczeniu. KO równiez dobrze sie spisał. Pokoje były super z łazienkami, kazdy pokój miał balkon. Jedzenie było super, wystarczyło, byłam wtedy w ciążyFajny klimat, wycieczki, ogólnie super. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona.
Irenka jestes kochana bardzo ci jeszce raz dziekuje zawsze to jakas dodatkowa informacja.
Jade pierwszy raz i jestem dosyc mloda osoba chcialabym zeby znalazl sie ktos w moim wieku albo chociaz nieduzo starszy zeby jechal tez w tym czasie bo nie mam pojecia czego sie tam moge spodziewac i troche sie denerwuje
Rychu. Można by tu przywołać powiedzenie: " przyganiał kocioł garnkowi". Usiłujesz się tu lansować na arbitra w kwestii kultury, ale jakoś marnie ci to wychodzi. Ja zwróciłem grzecznie uwagę, że jest tu na forum wątek w którym ocenia się standard sanatorium i jest drugi wątek, w którym omawiane są kwestie wyjazdów. Dodatkowo zwróciłem uwagę, że na temat Papiernika są już komentaże i wystarczy tylko troszeczkę poczytać o czym tu piszą kracjusze. Tylko tyle. Jeszcze jedna uwaga. Po to ktoś zakłada wątki na forum- na każdym forum aby usystematyzować dyskusję i nie było bałaganu w dyskusji. Uważasz, że to cię upoważnia do stawiania mi zarzutu o braku kultury i dobrego wychowania??? Każdy ma prawo wyciągać wnioski jakie mu się podoba, ale czasami wychodzi się na niezbyt rozgarniętego pisząc coś bez zastanowienia.