Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2011 10:05

Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Post autor: ulusia »

Witam wyjezdzam do sanatorium papiernik w Szczawnicy 03.02.2011 z Zus jesli jedzie ktos w tym czasie bardzo prosze napiszcie
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Czy naprawde nikt nie jedzie w tym czasie do Papiernika?
A moze ktos tam byl i moze cokolwiek na ten temat napisac?
Bede bardzo wdzieczna
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Należy troszeczkę wykazać inwencji, a nie czekać na łatwiznę. Są tutaj opinie o Papierniku i o szczawnicy. Wystarczy troszeczkę się cofnąć i będziesz miała informację.
Irenka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2011 13:51

Post autor: Irenka »

lusia tutaj sobie poczytaj.
Miłego pobytu
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

Irenka bardzo dziekuje ci za odpowiedz.
Wiem zbych ze sa opinie o papierniku ale nie ma nic konkretnego
myslalam ze znajdzie sie jakas osoba ktora tez w tym czasie i w to samo miejsce wyjezdza, troszke byloby razniej
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ulusia. Zgoda, ale co innego pytanie o wyjazd, a co innego pytanie o warunki pobytowe. Wydaje mi się ,że warunki pobytowe to w innym wątku.
Irenka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2011 13:51

Post autor: Irenka »

Ulusia, ja byłam w Papierniku dokładnie 30 lat temu, także moje wrazenia sa na pewno nie realne. Mimo wszystko mój pobyt zaliczyłam do udanych i skutecznych w leczeniu. KO równiez dobrze sie spisał. Pokoje były super z łazienkami, kazdy pokój miał balkon. Jedzenie było super, wystarczyło, byłam wtedy w ciążyFajny klimat, wycieczki, ogólnie super. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona.
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz

Irenka jestes kochana bardzo ci jeszce raz dziekuje zawsze to jakas dodatkowa informacja.
Jade pierwszy raz i jestem dosyc mloda osoba chcialabym zeby znalazl sie ktos w moim wieku albo chociaz nieduzo starszy zeby jechal tez w tym czasie bo nie mam pojecia czego sie tam moge spodziewac i troche sie denerwuje
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Rychu. Można by tu przywołać powiedzenie: " przyganiał kocioł garnkowi". Usiłujesz się tu lansować na arbitra w kwestii kultury, ale jakoś marnie ci to wychodzi. Ja zwróciłem grzecznie uwagę, że jest tu na forum wątek w którym ocenia się standard sanatorium i jest drugi wątek, w którym omawiane są kwestie wyjazdów. Dodatkowo zwróciłem uwagę, że na temat Papiernika są już komentaże i wystarczy tylko troszeczkę poczytać o czym tu piszą kracjusze. Tylko tyle. Jeszcze jedna uwaga. Po to ktoś zakłada wątki na forum- na każdym forum aby usystematyzować dyskusję i nie było bałaganu w dyskusji. Uważasz, że to cię upoważnia do stawiania mi zarzutu o braku kultury i dobrego wychowania??? Każdy ma prawo wyciągać wnioski jakie mu się podoba, ale czasami wychodzi się na niezbyt rozgarniętego pisząc coś bez zastanowienia.
ODPOWIEDZ