Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
26.09 zaczynam turnus w Mieszku w Kamieniu Pomorskim, czy jest może ktoś kto też się w tym czasie wybiera? Ja jadę z Wrocławia. Jeszcze się zastanawiam nad dojazdem.
Jeżeli ktoś mógłby się podzielić wrażeniami z Mieszka to bardzo proszę . Czy są tam np pokoje z łazienkami?
Byłam w Mieszku dwa lata temu! I co moge powiedzieć?? No cóż nie jest tam super!! co do łazienek to jedna łazienka na korytarzu dla kobiet i panów pokoje bardzo przypominajace komunę jedzenie było jakies takie- ze i mnie która jestem wegetarianką stawało w gardłe jedyne co było super to panie pielegniarki , panie recepcjonistki . i panie kelnerki .
NO to jest ta smutna wiadomość na plażę morską dowożą kuracjuszy codziennie autobusem (kilka 10-15 kilometrów) A w samym Kamieniu jest plaza ale ja tam nie byłam więc nie wiem jaka jest. Acha i jezeli interesuje Ciebie to jak ja byłam ( to był lipiec) to sanatorium zamykano o 23 wiec można było o tej godzinie wracać z potancówki na którą chodzić mozna (po uprzednim zarezerwowaniu stolika bardzo mało miejsc do sanatorium obok Chrobry , albo do namiotu (nie polecam ) przy nabrzeżu. Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to napisz .
Właśnie się zastanawiałam, jak z dojazdem na plażę morską, ale skoro wożą, to super. Powiedz mi jeszcze ilu osobowe są pokoje. Mam nadzieję, że nie ma 5 lub więcej, ale kto wie. A... no i czy pokoje są zamykane, czy typowo jak w szpitalu. Jeśli chodzi o tańce, to podziękuję , wolę spacery . Są organizowane jakieś wycieczki, czy lepiej samemu się zorganizować? . Z góry dziękuję za pomoc
Z tego co pamiętam to pokoje były 2,3 i 4 osobowe zamykane, w pokojach umywalki. Co do internetu to nie wiem . A z tymi dojazdami nad morze to były w wakacje ale czy będą w okresie jesiennym ? Jak ja byłam to te wycieczki były , chyba do Swinoujścia , do Berlina innych nie pamiętam . Życzę dobrego pobytu