Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jednym zdaniem "psy dupami szczekają,a ptaki zawracają". Baza zabiegowa pozostawia wiele do życzenia. Widać czas się zatrzymał. Tu się nie dzieje nic. Widać brak dobrego gospodarza. Same chaszcze,nie potrafią posadzić nawet kwiatów,żeby kuracjuszom umilić pobyt. Masakra
A takie było ładne kiedyś sanatorim. Dawno, dawno (dwadzieścia kilka lat temu) chodziłem tam na niektóre zabiegi. Widocznie czas u nich stanął w miejscu.
Byłem na turnusie 06-29.08.2013r. Okolica bardzo ładna. Można łowić ryby nad zalewem. Piękne lasy. W sezonie można zbierać grzyby. Obsługa w recepcji bardzo grzeczna i uprzejma. Do rehabilitacji nie mam zastrzeżeń. Wyżywienie - można przeżyć. Jedyne zastrzeżenie mam do pielęgniarek (za wyjątkiem Pani Haliny). Pozostałe były opryskliwe i niegrzeczne. Miałem zlecony przez lekarza pomiar ciśnienia. Pielęgniarki przed pomiarem najpierw człowieka zdenerwowały swoimi uwagami i docinkami, a następnie mierzyły ciśnienie. Co ciekawe (nigdzie do tej pory nie spotkałem się z czymś takim) wymyśliły sobie, że pomiar ciśnienia odbywał się tylko w godz. 8:15 - 9:15. Po tym czasie nie było już mierzenia. Telewizory w pokojach są stare. Programy z kablówki nie ciekawe. Za przyjemność oglądania trzeba zapłacić 92zł. Parkowanie samochodu na terenie kosztuje 80zł.