Dla naszego kolegi Darka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Dla naszego kolegi Darka

Post autor: forumowicz »

Dla naszego kolegi Darka :kwiat: :kwiat:
Darku cóż mogę bez Twojej zgody powiedzieć innym tutaj ,przyjaznym kolegom i koleżankom..
Tylko to ,że teraz bardziej niz kiedykolwiek przedtem Ty potrzebujesz naszego wwsparcia .
Ja wiem ,że dasz rade przyjacielu wiem to na pewno ,to nie kto inny jak Ty zadbałes o to byśmy włozyli bransoletki ,ratujace nam zycie .
Nie kto inny jak Ty publicznie zachecasz innych do ,walki o zycie.
Darku jesteś świetnym człowiekiem o cudownym sercu,wierzę że z naszą pomocą i wsparciem bedziesz silny.
Kochani proszę wspierajmy naszego kolegę ,o tyle moge prosić wiecej nie mogę nic powiedzieć.
Darku przyjacielu ,wszystko bedzie dobrze musi być dobrze .
Nie moge dojechać do Ciebie ,ale proszę przyjmij te kwiaty ,ode mnie od nas ,każdego z osobna.
Trzymam kciuki za powodzenie :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 20 razy

Re: Dla naszego kolegi Darka

Post autor: Sloneczko »

Zaw­sze trze­ba po­dej­mo­wać ry­zyko. Tyl­ko wte­dy uda nam się pojąć, jak wiel­kim cu­dem jest życie, gdy będziemy go­towi przyjąć nies­podzian­ki, ja­kie niesie nam los.Wma­wiamy so­bie z upo­rem, że dzień dzi­siej­szy po­dob­ny jest do wczo­raj­sze­go i do te­go, co ma do­piero na­dejść. Ale człowiek uważny na dzień, w którym żyje, bez tru­du od­kry­wa ma­giczną chwilę. Może być ona uk­ry­ta w tej po­ran­nej porze, kiedy przekręca­my klucz w zam­ku, w przes­trze­ni ciszy, która za­pada po wie­czerzy, w ty­siącach i jed­nej rzeczy, które wy­daja się nam ta­kie sa­me. Ten mo­ment is­tnieje nap­rawdę, to chwi­la, w której spływa na nas cała siła gwiazd i poz­wa­la nam czy­nić cu­da. Tyl­ko niekiedy szczęście by­wa da­rem, naj­częściej trze­ba o nie wal­czyć. Ma­giczna chwi­la dnia po­maga nam do­kony­wać zmian, spra­wia, iż rusza­my na poszu­kiwa­nie naszych marzeń. I choć przyj­dzie nam cier­pieć, choć po­jawią się trud­ności, to wszys­tko jest jed­nak ulot­ne i nie po­zos­ta­wi po so­bie śla­du, a z cza­sem będziemy mog­li spoj­rzeć wstecz z dumą i wiarą w nas samych.
Paulo Coelho
forumowicz

Dareczku Ty wiesz że jesteś dla nas ważny ...pamietasz za rok na plaży w Kołobrzegu z naszymi wnukami ;)
Twój anioł stróż czuwa nad Tobą ,a my wspieramy Cię myśląc ...trzymamy kciuki nasz PRZYJACIELU :!: :serce:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie

Ja narazie jeszcze oddycham a ,że czeka mnie coś niebywałego dam radę.
Tak boję się ale walcze nawet teraz piszac te słowa z komputera ..szpitalnego bo moj laptop zostal dzis ..skonfiskowany , komputer , telefon , tv i plus oczywiście expres do kawy!!!!( pierwszy taki przypadek w dziejach Kliniki
Wszak mamy XXI wiek i musimy posilkowac się osiągnięciami techniki jeszcze badania a rano i tak udam sie pobawic z Jankiem codziennie spedzam z nim kilka godz dziekuje lekarzom , dziekuje Synowej za te chwile ,ktore są Bardzo ważne dla Mnie i czekam na ostateczne decyzje ,ktore będą podejmowane Razem ze mna bo tyczyć się będa MNIE
mam taką obietnicę ludzi ważnych i decyzyjnych.

TAK oglosze to wydolność mego SERCA spadla poniżej ..19%( 02-08) i pojawil się PROBLEM

Jednakże Moi doktorzy sa ludzmi ,ktorzy na zimne chca dmuchać Zostalem dopisany do kolejki na super przyspieszonej
tzw kolejka ..VIP na ..przeszczep serducha ,ale pojawily się symptomy wydolnośc tydzien do tygodnia wzrasta i dzis wynosi 19,3% jezeli wejdzie powyżej 20% wroce do ..normalnej kolejki i nadal bede was Drodzy Forumowicze stresował
Tak boję się jak cholera.
A te Kwiaty Kruszynko zamień na dobrą ..ukraińską wodkę bo obiecałem ,ze się spotkamy a słowa Darek dotrzymuje.
Bardzo proszę wszystkich o Pozytywne myślenie.
Blondi co do Kolobrzegu Wstępnie zarezerwowane są dwa pokoje w ..Medze jest to maly kameralny ośrodek w ktorym lat temu kilka bylem i uważam ze spełni wymogi dla dziadka i wnuka

Glowa do gory damy rade :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Choć w życiu zakrętów tysiące,
trudne wyzwania stawia los.
Pamiętaj Darku - po burzy wschodzi słońce,
a przy Tobie zawsze znajdzie się ktoś..życzę szybkiego powrotu do zdrowia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Panie Wozniak :!: Niech Pan zrobi co jest potrzebne dla zdrowia, Dareczku szybko tu ....wracaj :!: :!: :!: Jesteś tu i nie tylko tu POTRZEBNY :!: Pozdrawiam Andrzej Gacek
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

""Wierzę w ciebie, przyjacielu.
Wierzę w twój uśmiech
- otwarte okno twojego istnienia.
Wierzę w twoje spojrzenie
- odbicie twojej uczciwości.
Wierzę w twoje łzy
- znak obecności w smutkach i radościach.
Wierzę w twoją dłoń
- zawsze wyciągniętą, by dawać i otrzymywać.
Wierzę w twój uścisk
- szczere przyjęcie twojego serca.
Wierzę w twoje słowo
- wyraz tego co kochasz i czego oczekujesz.
Wierzę w ciebie przyjacielu,
tak po prostu w wymowę ciszy. ""

Wracaj szybko do zdrowia PRZYJACIELU :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Darku mam bardzo dobra tez z Białorusi ;) Na pewno usiądziemy wieczorem przy blasku płonącego ogniska i powiesz , wiesz dałem radę ,a ja Ci odpowiem dałes radę Kolego napijmy się za te chwile co przed Tobą ,przed nami.
Nawet nie wiesz Darku jak Twoja postawa dodaje mi siły tak bardzo potrzebnej nam teraz,wiesz o czym mówię .
Trzymaj się bardzo mocno :kwiat: :kwiat:
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Darku :kwiat: dasz radę i na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki aby tak było. Szybkiego powrotu do zdrowia i trzymaj się :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Drodzy Mili

Lajcik bo Mi siostrę z,ktora pijemy ...kawę wystraszycie ,że Coś mi DOSKWIERA
Wielu ludzi ma większe PROBLEMY i niewiedzą o tym.

Ja poniekąd JESTEM SZCZESCIARZEM bo umie się ustawić z mojej klasy z podstawowki z 32 absolwentow mam 24 lekarzy w tym kilku ..profesorów i JESTEM JEDYNY ,ktory ma jakies przypadlości
Oni dbaja o MNIE .
W ciagu tych prawie 30 lat zmagań się z kolejnymi chorobami wielokrotnie wychodziłem z tarapatow.
Mam do zrobienia wiele projektow Mam wspanialego Wnuka Janka ,kiedys będzie miał siostrę ..Małgosię , mam rowniez drugiego syna ,ktoremu ..bardzo podobaja sięmale dzieci.
Jestem z Wieloma z Was umowiony na wiele Spotkań -GWARANTUJE WAM -
Rozprowiolech z Nasą Śląska Marikom z Piekor wele Szarleja i łona pedział Mi ,że karlusie wszystko bydzie dobrze.
a zas w tym tydniu pojada się do Tyj z Częstochowy i się z niom trocha porosprawiom tylko niewiem czy starczy mi drobnych na ta woda z ogorków!!

Dziękuja Wam Wszystkim a Jednoczesnie Kaźdemu z osobna z Dobre Slowo
Będzie dobrze , zreszta jest bo gdyby bylo źle nie piłbym o 21,45 kawy
Zablokowany