Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Mam kilka pytan i bardzo prosze o pomoc.Mam skierowanie do Pustkowa na listopad.Jak wyglada pierwsza wizyta u lekarza? Czy jest w pierwszym dniu przyjazdu?Czy jest to calkowite badanie czy tylko wypisanie zabiegow,czy trzeba miec przy sobie cala dokumentacje medyczna czy lekarz opiera sie na tym co jest na skierowaniu napisane przez lekarza orzecznika? I ilu jest lekarzy i jakiej specjalizacji? Czy jesli ktos dodatkowo choruje na nadcisnienie czy w karcie zabiegow ma mierzenie np. dwa razy w tygodniu cisnienia?Jak wygladaja cwiczenia na basenie? Czy gimnastyka jest raz czy dwa razy dziennie ? Ile jest zabiegow dziennie? I jeszcze jedno pytanie czy sa tam pokoje jednoosobowe?Bardzo prosze o odpowiedz na moje pytania.Dziekuje:)
Witaj myślę ,że najwiecej dowiesz się jak wpiszesz w prawym górnym rogu Pustkowo. Obecnie jest w Pustkowie Blondi napisz do niej ,Ona na pewno Ci odpisye
Pokoje jednoosobowe nie istnieją jedynie dwójki lub trójki. Jednoosobowe tylko ze skierowaniem od lekarza na problemy gastryczne . Lekarza masz przyznanego jednego w pierwszy dzień , ilość zabiegów różna w zależności schorzenia , badania ciśnienia są dla osób z problemami. Basen tylko jeżeli przyznany zostanie przez lekarza. Byłam już raz tam- teraz w listopadzie jadę po raz drugi. Panie rehabilitantki są bardzo miłe