Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dostałam przydział do Buska proszę o informację na temat tego sanatorium ...czy zdjecia pokoi umieszczone na stronie Włókniarza są dla kuracjuszy z NFZ ??czy tylko dla prywatnych kuracjuszy ?
Jak wyglada baza zabiegowa ,wyzywienie itp
Witaj!
Na temat Włókniarza było już pisane wpisz w prawym górnym rogu Włókniarz i wyświetlą Ci się opinie.
Te zdjęcia na stronie pokoi Włókniarza są dla kuracjuszy pełnopłatnych,ale można z NFZ dopłacić i zamieszkać w klimatyzowanych pokojach.Baza zabiegowa dobra.Nie ma basenu.Co do wyżywienia trudno mi coś powiedzieć sa dwie stołówki i tez można dopłacić.Na miejscu jest herbaciarnia i kawiarnia z tańcami.Dużo ciekawych wycieczek
Życzę miłego pobytu
Pozdrawiam
Włókniarz to bardzo fajne sanatorium. Baza zabiegowa dobra. Wyżywienie bez rewelacji ale do zaakceptowania. Bardzo duży obiekt. Jednorazowo przebywa tam ok. 500 osób, ale nie czuje się tego w czasie pobytu. Poza tym Busko ma swój klimat. Uważam , że dobrze trafiłaś. Miłego pobytu.
Zazdroszczę Ci przydziału. Tak jak Anka pisała, możesz zamieszkać w tych pokojach co prezentują w galerii. Są to pokoje w bloku A1 i trzeba dopłacić, niezależnie od tego co się dopłaca do pokoju 1 osobowego, chyba jeszcze 40 zł/ dobę. Będziesz mogła korzystać z innej stołówki, ze stołem szwedzkim podczas śniadania. Ja do posiłków w bloku A nie miałem zastrzeżeń. Na temat Włókniarza zamieściłem obszerną opinię, poszukaj. Jestem pewien, że wrócisz zadowolona.
Dziękuje bardzo za info ale mam jeszcze jedno pytanko jaki jest standard w pokojach ? bo raczej nie będę dopłacać do tych co są na zdjęciach na stronie Włókniarza dużo odbiegają od tych pełnopłatnych ?
Z góry dziękuję
Te co są na zdjęciach to są pokoje w bloku A1. Jest to blok pobudowany z myślą o gościach pełnopłatnych. Pokoje w pozostałych blokach mają standard dość dobry , tak że nie musisz dopłacać. Np. w bloku B są pokoje, może nie wszystkie, które są w bardzo dobrym standardzie, nie maja tylko klimatyzacji. Tak samo jest w bloku C. Nie mam rozeznania co do bloku A, ale podejrzewam , ze jest podobnie.