Busko Zdrój Włókniarz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 20:03
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Busko Zdrój Włókniarz

Post autor: sylwiah77 »

dostałam przydział do Buska ;-)proszę o informację na temat tego sanatorium ...czy zdjecia pokoi umieszczone na stronie Włókniarza są dla kuracjuszy z NFZ ??czy tylko dla prywatnych kuracjuszy ?
Jak wyglada baza zabiegowa ,wyzywienie itp
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Busko Zdrój Włókniarz

Post autor: Anka »

Witaj!
Na temat Włókniarza było już pisane wpisz w prawym górnym rogu Włókniarz i wyświetlą Ci się opinie.
Te zdjęcia na stronie pokoi Włókniarza są dla kuracjuszy pełnopłatnych,ale można z NFZ dopłacić i zamieszkać w klimatyzowanych pokojach.Baza zabiegowa dobra.Nie ma basenu.Co do wyżywienia trudno mi coś powiedzieć sa dwie stołówki i tez można dopłacić.Na miejscu jest herbaciarnia i kawiarnia z tańcami.Dużo ciekawych wycieczek
Życzę miłego pobytu
Pozdrawiam
Ponury Grabarz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2013 11:32

Post autor: Ponury Grabarz »

Włókniarz to bardzo fajne sanatorium. Baza zabiegowa dobra. Wyżywienie bez rewelacji ale do zaakceptowania. Bardzo duży obiekt. Jednorazowo przebywa tam ok. 500 osób, ale nie czuje się tego w czasie pobytu. Poza tym Busko ma swój klimat. Uważam , że dobrze trafiłaś. Miłego pobytu.
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

Zazdroszczę Ci przydziału. Tak jak Anka pisała, możesz zamieszkać w tych pokojach co prezentują w galerii. Są to pokoje w bloku A1 i trzeba dopłacić, niezależnie od tego co się dopłaca do pokoju 1 osobowego, chyba jeszcze 40 zł/ dobę. Będziesz mogła korzystać z innej stołówki, ze stołem szwedzkim podczas śniadania. Ja do posiłków w bloku A nie miałem zastrzeżeń. Na temat Włókniarza zamieściłem obszerną opinię, poszukaj. Jestem pewien, że wrócisz zadowolona.
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuje bardzo za info ;-) ale mam jeszcze jedno pytanko jaki jest standard w pokojach ? bo raczej nie będę dopłacać do tych co są na zdjęciach na stronie Włókniarza ;-)dużo odbiegają od tych pełnopłatnych ?
Z góry dziękuję ;-)
Ponury Grabarz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2013 11:32

Post autor: Ponury Grabarz »

Te co są na zdjęciach to są pokoje w bloku A1. Jest to blok pobudowany z myślą o gościach pełnopłatnych. Pokoje w pozostałych blokach mają standard dość dobry , tak że nie musisz dopłacać. Np. w bloku B są pokoje, może nie wszystkie, które są w bardzo dobrym standardzie, nie maja tylko klimatyzacji. Tak samo jest w bloku C. Nie mam rozeznania co do bloku A, ale podejrzewam , ze jest podobnie.
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bardzo dziekuję za odpowiedz ;-)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Czas pakować walizkę ;-) jutro wyjazd !!!!
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj!
Życzę Ci dobrej rehabilitacji i mile spędzonego czasu.
Po powrocie opisz swój pobyt
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Anka ;-)
Oczywiście ,że opiszę swoje wrażenia ;-)
ODPOWIEDZ