BOJKOT Wyborów Królowej i Króla forum Nasze Sanatorium 2013

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

BOJKOT Wyborów Królowej i Króla forum Nasze Sanatorium 2013

Post autor: forumowicz »

No... to teraz posypią się na mnie gromy.
Zgłaszam protest i apeluję do wszystkich forumowiczów o BOJKOT na "Wybory Króla i Królowej forum Nasze Sanatorium 2013"'
W tzw. "wyborach" nie obowiązują żadne zasady. Nawet przedszkolaki grając w tzw. klasę czynią to wg pewnych reguł. Nie wiadomo kto i na jakich zasadach dokonał nominacji do tytułów. O... przepraszam, po przeczytaniu 614 postów :lol: może ktoś się zorientuje takowe są. Tyle, że zdominowane i stworzone przez i dla określonego, wąskiego grona forumowiczów. Ktoś kto nie zagląda na forum kilka- naście razy dziennie czuje się zażenowany, a to forum jest przecież dla Wszystkich. O "ogromnym" zainteresowaniu świadczy też frekwencja :lol:
Z wielkim niepokojem i troską obserwuję postawę Admina, który od początku wyrażał swoje obawy co do zasadności takiego konkursu. Lobby było jednak silniejsze i o zgrozo... Admin uległ, a raczej... poległ i dziś z wielkim entuzjazmem przyklaskuje tej inicjatywie. No cóż, jeżeli na portalu nic się nie dzieje, to niech się dzieje byle co.
The show must go on
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: BOJKOT Wyborów Królowej i Króla forum Nasze Sanatorium 2

Post autor: medi »

Jak się tylko "bywa" na forum to się niewiele z tego co zostało przez forumowiczów napisane :evil: Zasada była prosta i tylko jedna KAŻDY mógł się zgłosić jako kandydat na miejsce króla czy królowej,miał o tym zakomunikować jasno i wyraźnie adminowi ....A Ty pink nie psuj zabawy innym ,to forum jak tu nadmieniłeś jest dla wszystkich ,dla tych co chcą się w tej sposób zabawić też ,chcesz oddaj głos ,nie chcesz nie oddawaj ,proste i jasne jak obsługa cepa .
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Oczywiście Medi :kwiat: jak zwykle masz racje, nikt nikomu nie karze tutaj pisać i nikt nikomu nie zabrania się razem z nami bawić. Bywa się często na forum to zna się jego zasady, nie bywa sie często na forum ....lepiej sie nie odzywać jak sie nie wie o co chodzi. PROSTE :D
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Brak zaangażowania szkodzi :lol: :lol: :lol:
Być może za rok ogłoszą następne wybory i wtedy będziesz miał szansę :roll: :mrgreen:
forumowicz

oo powoli coś drgnęło,jak zwykle Max ma rację!
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Pozwólcie mi zagłosować ....dziennie czytam kilka postów :lol: :lol: do piątru przeczytam wszystko ....Bawcie się dobrze ... :lol: :lol: a ja z Wami też chcę się bawić...Dla Was za ekranikiem buziaki :)
forumowicz

Elunia łobuzie to ty nie oddałaś jeszcze głosu?? jakże on będzie cenny! zasuwaj nad morze i pogłaskaj łabędzia ode mnie
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Pink, rzeczywiście się nie zorientowałeś nim napisałeś. Nie byłem za wyborami bo nie uważam tego za cel forum, ale napisałem, że jeśli forumowicze chcą tak się bawić to nie ma problemu. Zasady wystartowania ankiety określiłem jasno i nie uległem. Był czas na zgłaszanie kandydatów i potwierdzenie przez nich chęci udziału w wyborach. Był termin na to i jest też termin trwania tych wyborów. Nie musisz czytać 600 postów, wystarczy, że przeczytasz wybiórczo te moje, tam są zasady :)
Zapraszam więc Cię do zabawy jeśli jesteś zainteresowany, a jeśli chcesz kandydować to do następnych wyborów, które będę..... nikt tego nie wie kiedy :D były głosy, żeby zlikwidować monarchię i by zagościła demokracja :D
A jeśli nie jesteś zainteresowany, pozwól bawić się tym, którzy to wymyślili i tego chcieli :D

MAX, a Ty oczywiście racji nie miałeś ;) Jak widzisz dobrze jest ustalić pewne zasady i ich się trzymać, by nikt potem nie podważał tego co się dzieje :)
forumowicz

mam racje kotku! a ty nie wiesz o co chodzi albo rżniesz głupa,ale jak wcześniej pisałem,wybory,oczyszczenie smutnych tematów,i teraz będzie tylko wesoło!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Max, nie życzę sobie byś zwracał się do mnie w ten sposób. To nie pierwszy raz Ci się zdarza niestety.
Zablokowany