Król abdykuje !!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Król abdykuje !!!

Post autor: forumowicz »

Drodzy forumowicze. W dniu dzisiejszym podjąłem suwerenną decyzję o tym, żeby zrzec się wszystkich praw do tronu i korony. Proszę nie doszukiwać się żadnych podtekstów. Moje uzasadnienie;.....pokrólowałem sobie trochę i nie powiem, nawet przyjemne uczucie ;) . Ale tak szczerze, to lepiej czułem się gdy nikt nie był wyżej wyróżniony. Kolejny powód to to, że nie ma szans na skonsumowanie królestwa :lol: :lol: :lol: ...piękna Królowa daleko i kocha innego :( . A co to za królestwo bez królewiątek :lol: :lol: :lol: . Proszę o uszanowanie mojej decyzji :D . Miłej niedzieli. Pozdrawiam serdecznie :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: Król abdykuje !!!

Post autor: violet58 »

Królowa zrzeka się korony, Król abdykuje....
DZIE-CI-NA-DA
Admina minie rysowanie insygniów :D :D :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

A ja już rozpoczęłam przygotowania w pałacowych komnatach na przyjęcie królewskiej pary :roll: :evil:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

,,się przydadzą " ;) spokojnie :lol: :lol: :lol:
Mix królowa kocha siebie :roll: ;) ....ot taki samolub z niej ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Selene pisze:A ja już rozpoczęłam przygotowania w pałacowych komnatach na przyjęcie królewskiej pary :roll: :evil:
Droga Seleno
Twe przygotowania już są widoczne ,Ja natomiast do Pałacu ściągnolem kilka m3 drwa do Kominków ,a w tym tygodniu przybęda Specyfiki ,ktore zamawiałaś na Uroczystą koronację .
Do hamburskiego portu dopłynał już statek z kolonialnymi specyfikami ,problem win juz zostaje rozwiązany widziano dzis w okolicach Słubic konwój z napitami.
a i leśniczy wybrał się na łowy :kwiat:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

No jak to :?: :?: :?: to kogo mam pocałować :o .....obiecałam Królowi pocałunek i co teraz? :( ....nie będzie buziaka :?: :cry:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

biedroneczka pisze:No jak to :?: :?: :?: to kogo mam pocałować :o .....obiecałam Królowi pocałunek i co teraz? :( ....nie będzie buziaka :?: :cry:
..no tak a ja miałam zamówiony drugi taniec po królowej i co :shock: :shock: :shock: :( :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

violet58 pisze:Królowa zrzeka się korony, Król abdykuje....
DZIE-CI-NA-DA
Admina minie rysowanie insygniów :D :D :D
Hahaha, Adminowi się upiekło z rysowaniem insygnii ;) . Violet, piszę teraz bez fałszywej skromności; Zabawa w wybory to kolejne doświadczenie na forum. To że ja zostałem wyróżniony przyjmuję jako wyraz sympatii. Ale tak do końca nie może być pełnej satysfakcji, bo wiele bardzo wartościowych facetów nie brało udziału w tej zabawie..., że wymienię: Andrzej 1955, Violet58, Darek, Many czy inni. Bardzo cenię sobie wymienione osoby ze względu na to, że wnoszą bardzo dużo na forum..., świetnie przekazują swoją wiedzę i doświadczenie innym, a przez swoją skromność uciekają od popularności. :D . Selene, ja jak najbardziej jestem zainteresowany skonsumowaniem nagrody za wygraną w wyborach :lol: :lol: :lol: ..., z przyjemnością też czekam na buziaczek "w kropki" i taniec z Elunią. Pozdrawiam niedzielnie. :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Oooooooo Kochany, nie ma tak lekko.....
Tylko same przyjemności, może jeszcze ius primae noctis :D :lol: :lol: :lol:
Noblesse oblige, albo - albo.....
Divide et impera, Królu złoty
nawet jak nie masz na to.... ochoty :D :lol: :lol:
A ta ostatnia maksyma jakoś dziwnie pasuje do tego forum ;)
Upsssss.... 999 post :roll:
Ostatnio zmieniony 13 paź 2013 13:18 przez violet58, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

mix pisze:Drodzy forumowicze. W dniu dzisiejszym podjąłem suwerenną decyzję o tym, żeby zrzec się wszystkich praw do tronu i korony.
Moje uzasadnienie;.....pokrólowałem sobie trochę i nie powiem, nawet przyjemne uczucie ;) . Ale tak szczerze, to lepiej czułem się gdy nikt nie był wyżej wyróżniony.
Po co kandydowałeś do wyborów na króla?
Forumowicze Ci zaufali, oddali na Ciebie głosy, a Ty potraktowałeś ich niepoważnie :!:

W takim razie, kto teraz jest królem, Norb?
ODPOWIEDZ