Willa Luboń Wielki Rabka - Zdrój Polecam!!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marcepan
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2011 12:26

Willa Luboń Wielki Rabka - Zdrój Polecam!!

Post autor: Marcepan »

Witam, :D
Chciałabym polecić pobyt w Willi Luboń Wielki w Rabce-Zdrój. Byłam tam na turnusie rehabilitacyjnym z dzieckiem (lat 9). Miejsce i właściciele Willi (p. Ania i p. Zbyszek) są wspaniali. Przepiękne widoki, cisza i spokój, pełno zieleni. Codziennie gimnastyka i zabiegi, wycieczki i czas zorganizowany co do minuty. Jeżeli ktoś chce dużo zwiedzić to polecam. Ja z synem byliśmy w Zakopanem (Kasprowy , dolina kościeliska -jaskinia mroźna, Gubałówka), Szczawnica (Palenica, spacer po uzdrowisku), Niedzica - Zamki , rejs statkiem, Kraków -Wieliczka i Wawel, baseny w Szaflarach. Byłam już na kilku turnusach ale nigdy w życiu nie spotkałam się z takim podejściem do człowieka i jego potrzeb. Pan Zbyszek robił zabiegi i jeździł z nami gdzie tylko chcieliśmy, i nigdy na jego twarzy nie było widać zmęczenia, tylko uśmiech. Pani Ania robiła nam wycieczki po okolicy m.in na Luboń, na Maciejową, do Rabkolandu, do Muzeum do Parku zdrojowego. Jedzenie było wyśmienite, codziennie coś innego, jakieś sałatki, pasztety wegetariańskie chleb upieczony przez p. Anię smakowały wyśmienicie. Miejsce i ludzie niesamowici. Do dyspozycji dla dzieci i nie tylko basen, trampolina, siłownia, piłkarzyki, bilard, ścianka wspinaczkowa, sauna, ogniska z pieczeniem kiełbasek. Polecam dla aktywnych kuracjuszy i nie tylko pobyt w Willi Luboń Wielki - Rabka Zaryte. Codziennie rano można obserwować sarenki przez okno!
Polecam a pobyt na pewno będzie udany. Na Facebooku można wpisać Willa Luboń Wielki - tam są zdjęcia. I dla wszystkich którzy pisali do mnie dziwiąc się czy jadę na wczasy czy do sanatorium, mogę napisać że skorzystałam razem z synem z zabiegów i z tylu atrakcji, że tylko zabrakło sił i czasu żeby jeszcze coś zobaczyć, i że można AKTYWNIE spędzać czas w Sanatorium .
Pozdrawiam. :D
ODPOWIEDZ