Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Właśnie minęło dwa miesiące od powrotu z tego sanatorium. Muszę przyznać że choć na posiłki chodziliśmy do Lotnika (remont kuchni) to po za tym wszystko na plus . Jedyny mankament to schody które są nie równe i jest ich b. dużo -( kto był ten wie)Może i to było przyczyną ,że ZUS nie podpisał umowy na 2014 rok. ( narząd ruchu). Pogoda dopisała ,Zdarzało się ,że temperatura była powyżej 20 stopni C. Doskonała baza wypadowa na zwiedzanie -a jest co zwiedzać.Z tego co mi wiadomo to dla psycho-somatyków dalej jest z ZUS. Pozdrowienia dla Alicji którą miałem zaszczyt poznać w Lądku a wcześniej znaliśmy się wirtualnie z forum
Dzięki za pozdrowienia.Przesyłam wzajemne właśnie z Lądka,gdzie spędzam Sylwestra.
ZUS nie podpisał umowy z innych powodów.Jest to z korzyścią dla funduszowych bo fajne pokoje nowe w hotelowcu teraz będą dla nich.w maju rozpocznie się duży remont na Lotniku,więc też jakiś czas będzie wyłączony z eksploatacji.Schody jak już pisałam niejednokrotnie można omijać.Do każdego miejsca da się podejść bez nich.