Busko-Zdrój sanatorium Słowacki

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
janusz50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2013 14:12

Busko-Zdrój sanatorium Słowacki

Post autor: janusz50 »

Mam skierowanie do Sanatorium "Słowacki" Bożena Korczak . Czy mógłby mnie ktoś oświecić na ten temat.Skierowanie mam z NFZ.
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Re: Busko-Zdrój

Post autor: Mirabella »

To najlepsze sanatorium w Busku.
.....jaki fundusz cię tam wysyła?
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

janusz50 pisze:Mam skierowanie do Sanatorium "Słowacki" Bożena Korczak . Czy mógłby mnie ktoś oświecić na ten temat.Skierowanie mam z NFZ.
Witaj!
Jest to sanatorium w centrum zdroju.Posiada pełna bazę zabiegową łącznie z basenem.
Wszystkie zabiegi będziesz miał na miejscu co do wyżywienia i pokoi to nie chcę sie wypowiadać i nie znaczy to,ze jest złe

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

....ale Ci zazdroszczę!Byłam w Słowackim kilkakrotnie.Wszystkie zabiegi na miejscu,obsługa fajna,jedzenie bardzo smaczne(śniadania-stół szwedzki).W pokoju lodówka,telewizor,czajnik,szklanki,talerzyki.Jeśli chcesz jedynkę to już teraz dzwoń i rezerwuj,na ogół są trójki,dwójki zostawiają dla małżeństw.Balety też na miejscu,w pobliżu miejsc do tańczenia na full.Świetna lokalizacja sanatorium,vis a vis parku.Jeśli dopisze towarzystwo...a na pewno tak będzie to będziesz zadowolony.Udanej kuracji!
hanka13465
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2012 10:43

Re: Busko-Zdrój sanatorium Słowacki

Post autor: hanka13465 »

Sanatorium Słowacki to uwazam ze jedno z najlepszych w Busku . Byłam tam w grudniu 2013r, i jestem bardzo zadowolona , zabiegi ok , personel miły i pomocny ,wyzywienie bardzo smaczne i urozmaicone , pokoje wyposazone we wszystko co potrzebne i codziennie sprzatane , wszystko jest na miejscu łącznie z tancami .ŻYCZE MILEGO POBYTU . Jak masz jakies pytania to prosze pisz postaram sie wyczerpującą odpowiedziec . Bardzo chciałabym tam jeszcze powrócic :D bardzo.
januszw
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 19:14
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: januszw »

Słowacki tozdecydowanie najlepsze sanatorium w Busku. Jadę tam 03.03. Skierowania daje PODLASKIE NFZ.JA kolego jadę z Zambrowa.
januszw
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 19:14
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: januszw »

Mirabella pisze:To najlepsze sanatorium w Busku.
.....jaki fundusz cię tam wysyła?
Oczywiście tak jak kolegę PODLASKI. POZDRAWIAM.
janusz50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2013 14:12

Post autor: janusz50 »

hanka13465 pisze:Sanatorium Słowacki to uwazam ze jedno z najlepszych w Busku . Byłam tam w grudniu 2013r, i jestem bardzo zadowolona , zabiegi ok , personel miły i pomocny ,wyzywienie bardzo smaczne i urozmaicone , pokoje wyposazone we wszystko co potrzebne i codziennie sprzatane , wszystko jest na miejscu łącznie z tancami .ŻYCZE MILEGO POBYTU . Jak masz jakies pytania to prosze pisz postaram sie wyczerpującą odpowiedziec . Bardzo chciałabym tam jeszcze powrócic :D bardzo.
Dzięki bardzo za te informacje. Napisz mi jeszcze czy są jakieś różnice w zakwaterowaniu ludzi ze skierowaniem do szpitala sanatoryjnego [ja takie mam] i co znaczy dopisek "Bożena Korczak" czy to jest nazwa jakiegoś oddziału Słowackiego.
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

"Bożena Korczak" to właścicielka
hanka13465
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2012 10:43

Post autor: hanka13465 »

janusz50 pisze:
hanka13465 pisze:Sanatorium Słowacki to uwazam ze jedno z najlepszych w Busku . Byłam tam w grudniu 2013r, i jestem bardzo zadowolona , zabiegi ok , personel miły i pomocny ,wyzywienie bardzo smaczne i urozmaicone , pokoje wyposazone we wszystko co potrzebne i codziennie sprzatane , wszystko jest na miejscu łącznie z tancami .ŻYCZE MILEGO POBYTU . Jak masz jakies pytania to prosze pisz postaram sie wyczerpującą odpowiedziec . Bardzo chciałabym tam jeszcze powrócic :D bardzo.
Dzięki bardzo za te informacje. Napisz mi jeszcze czy są jakieś różnice w zakwaterowaniu ludzi ze skierowaniem do szpitala sanatoryjnego [ja takie mam] i co znaczy dopisek "Bożena Korczak" czy to jest nazwa jakiegoś oddziału Słowackiego.
Szpital ma swoje pietro ale budynek jest ten sam i pokoje podobne do tych ktorzy sa pełnopłatni .Tam jest naprawdę super . Bozenka Korczak to włascicielka tego sanatorium . Pozdrawiam .Tam jest naprawdę super :D
ODPOWIEDZ