Kołobrzeg,czy to miasto miłości? wspomnienia Maxa

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Kołobrzeg,czy to miasto miłości? wspomnienia Maxa

Post autor: forumowicz »

witam,wróciłem właśnie z Kołobrzegu,napiszę wiec kilka wrażeń.
moim skromnym zdaniem,kurort przereklamowany,plaża i kilka obiektów wyższej klasy:Arka ,Verano
bardzo dużo Niemców którzy podbijają ceny,i nie tylko.
patrzyłem dosłownie z boku,na dancingi itp: powiem tak:na zabawach są osoby młode,w większości panie chętne zarobić cichaczem,lub na telefon umówione przez dziadka lub byle pierwszego Niemca,nawet młode kobiety kuracjuszki,przychodząc na zabawę oglądają się za dobrze ubranymi,czasem zdarzy się jakaś normalna dziewczyna,dalej jest pustka brak kobiet średniego wieku tj 35-50/nie ubliżając żadnej pani z forum,wiek sprawa dyskusyjna tzn wygląd za nim idący/ no i ostatnia grupa panie powiedzmy po 50 ce,które chyba najnormalniej wyglądają i bawią się! brawo dla nich,one też czasem coś wyłowią.
zapoznałem w Kołobrzegu panią MałgosięS,kobieta rewelacja,klasa! duże poczucie humoru,co prawda lodów nie zapodawała,ale maliny tak.
podsumowując,ja skończyłem wyjazdy do Kołobrzegu,pomógł mi przy okazji PKS i PKP,16 godzin jazdy Kraków-Kołobrzeg!!byłem tam razy,wystarczy,ale Wam szczególnie tym co nie byli jeszcze polecam,aha jeszcze jedno to zapewne to na co czekają panie niektóre z forum,czyli jak tam Max zakochałeś się? itd? odpowiadam wprost,n a ten temat na forum skończyły się moje opowieści,w kilka dni przed pamiętnym zniknięciem moim z forum.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Kołobrzeg,czy to miasto miłości? wspomnienia Maxa

Post autor: malgorzatas »

Witaj max...mi też bylo milo Cie spotkać,tak samo jak hipopotam6....aż sie zaczerwienilam za ta KLASĘ...i poczucie humoru...ale jestem jaka jestem..lubie sie bawić i śmiać..jak trzeba to i placzę...Milego Dnia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Miło się czyta . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

I trzymam za słowo MAX
forumowicz

Hej max :-)
A siebie do jakiej grupy zaliczasz ? Rozumiem, że do staruszków, skoro wiek średni u kobiety to max 50 ;-)
Nie ukrywam, że lekko mierzi mnie Twój stosunek do kobiet . Co z tego
, że kuracjuszki oglądają syię za dobrze ubranymi ? To chyba dobrze o nich świadczy, że ni zadowalają się byle kim? To nie te czasy, kiedy posiadanie samo penisa i rozbuchane ego przyciagalo płeć przeciwną :-) Kobiety teraz są wykształcone , świadome i mądre - nie sądzę, żeby większość szukała sponsorów !Pozdrawiam z Sopotu. Piękny jest o tej porze roku! :-)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Przykro mi MAXiu, że się rozczarowałeś :(
Może kolejny wyjazd przyniesie Ci "satysfakcjonujące" wydarzenia ;)
Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

À propos "średniego wieku".... Właśnie otrzymałem od znajomego pps-a "w tym temacie" ;) Jako, że nie mogę załączyć na forum tej prezentacji pozwolę sobie zaprezentować kilka określeń tego okresu w życiu człowieka... :) :D :lol:
Jeśli twoje lata uwidaczniają się w talii, a talia zanika, to znaczy, że jesteś już w średnim wieku.
Jesteś na pewno w średnim wieku, kiedy jeszcze masz ochotę, ale tak naprawdę nie pamiętasz na co.
Jesteś w średnim wieku, kiedy lekarz zaleca ci ćwiczenia na świeżym powietrzu, a ty po prostu wsiadasz do samochodu i otwierasz okno.
Kiedy zaczynasz gasić światło z ze zwykłej oszczędności, a nie po to, by przeżyć romantyczne chwile z ukochaną osobą….
Kiedy kolacje przy świecach przestają być romantyczne, gdyż nie jesteś w stanie przeczytać menu.
Kiedy zamiast uczesać się, zaczynasz układać włosy które ci pozostały.
Młodość: okres życia, w którym robimy brzydkie miny do lustra. Wiek średni: okres życia, kiedy lustro zaczyna się za to mścić
Jesteś w średnim wieku, kiedy Ojciec Czas zaczyna zabierać wszystko to co dała ci Matka Natura.
Kiedy przestajesz już krytykować starą generację i zaczynasz krytykować młodą.
Kiedy nie możesz już nikomu dać złego przykładu.., ale możesz dać za to.. dobre rady
Są trzy okresy w życiu: dzieciństwo, młodość i “wyglądasz wyśmienicie".

Pozdrowienia dla wszystkich "średniowiecznych" :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

I jeszcze coś :D , zaczynasz zbierać reklamówki i 100 razy zaglądasz do torebki czy masz portfel (mężczyźni łapią się za pośladek-kieszeń lub serce-kieszeń) :lol:
forumowicz

do AgaC kobiety są świadome,mądre bo się puszczają z bogatymi/w przenośni dobrze ubranymi/ haha rozbawiłaś mnie
forumowicz

a do jakiej grupy się zaliczam? a no do tej która uznaje chiński wzór,dla faceta odpowiednia jest kobieta: wiek faceta/2+9 lat
przykład facet ma 50,to odpowiednia dla niego:50/2+9=34 latka
każdy ma prawo zaliczać się do grupy jaka mu pasuje!! panimajesz??
Zablokowany