Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W świetle ostatnich jakże groźnych medialnych doniesień zastanawiam się dokąd zmierza Ukraina
Majdan płonie, zamieszki we Lwowie, Tarnopolu, Odessie i innych miastach. Fala niepokoju i zamieszek zaczyna obejmować cały kraj. Giną ludzie
Czy skończy się to wojną domową i rozpadem Ukrainy
Temat na bieżąco-wydarzenia na Ukrainie obrazują Nam jak mogło być w Polsce ,jak cenne było to w miarę bezbolesne przejście w inny system,wprawdzie były ofiary ale Majdan spłyną krwią i to chyba jeszcze nie koniec,Ukraina płaci straszną cenę za to że chce być państwem europejskim i mieć perspektywy na reformy normalną przyszłość,niestety na tym przykładzie widać ile kosztuje dążenie do demokracji,wolności słowa i chęci życia w normalnym państwie,powinniśmy na tym przykładzie docenić-co jest coraz częściej bagatelizowane,to co Mamy u siebie i to w pełni docenić mam nadzieję że krew która została przelana nie poszła na marne a wszyscy ludzie i państwa powinni użyć wszelkich możliwych środków by pomóc ludziom na Ukrainie normalnie żyć,miejmy nadzieję że tak się stanie i wszystko ulegnie normalizacji,oby tak się stało
Mnie tez przeraża ta sytuacja na Ukrainie, ich sytuacja polityczna jest tak skomplikowana, ze chyba nie ma prostego rozwiązania.
Pomijając współczucie dla mieszkańców Ukrainy martwię się o wpływ tej sytuacji na nasz kraj.....
Z ostatnich komunikatów wynika, że sprawy idą w dobrym kierunku i można mieć nadzieję, ze nastąpi normalizacja sytuacji. Oby nastąpiło to jak najszybciej.
Ukraina już nigdzie nie zmierza-najwięksi obrońcy demokracji z carem Putinem postanowili zrobić porządek z motłochem i zbrodniarzami z Majdanu i rozjechać ją czołgami w imię obrony uciśnionych-to co wyrabia Putin to jest niewyobrażalne i zastanawiam się z ciarkami na plecach kiedy rada federacji rosyjskiej zezwoli na dalsze aneksje innych krajów nie spodziewałem się że dożyję takich czasów i ciekaw jestem kiedy to się skończy i jak