Świnoujście - sanatorium "Światowid"
Świnoujście - sanatorium "Światowid"
Otrzymałem skierowanie do Świnoujścia do sanatorium Światowid (szpitalne leczenie uzdrowiskowe). Czy ktoś z Państwa był w tym obiekcie? Jakie doświadczenia, odnośnie standardu lokalowego, obsługi, atrakcji i innych aspektów pobytu.
Pytanie drugie, możliwe że w złym dziale, ale pozwolę sobie je zadać. Jestem osobą stosunkowo młodą (32 lata). Czy w sanatoriach można spotkać wiele osób w tym wieku?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Michał.
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Świnoujście - sanatorium "Światowid"
Michal897 pisze:Witam.
Otrzymałem skierowanie do Świnoujścia do sanatorium Światowid (szpitalne leczenie uzdrowiskowe). Czy ktoś z Państwa był w tym obiekcie? Jakie doświadczenia, odnośnie standardu lokalowego, obsługi, atrakcji i innych aspektów pobytu.
Pytanie drugie, możliwe że w złym dziale, ale pozwolę sobie je zadać. Jestem osobą stosunkowo młodą (32 lata). Czy w sanatoriach można spotkać wiele osób w tym wieku?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Michał.
A gdzie jest pytanie o rehabilitacje,zabiegi,personel medyczny?
Musisz zdać sobie sprawę że jedziesz tam przede wszystkim się leczyć,reszta schodzi na drugi plan.
Co do drugiego pytania nie ma na to reguły raz ktoś jest młodszy raz nie ........,,STARSI też są fajni
Jakieś stare opinie na temat tego ośrodka są na forum ....poszperaj
Zadałem pytanie bardzo precyzyjne. Nie poszukuję informacji o rehabilitacji bo takową posiadam. Wiem doskonale po co tam jadę i nie wiem też skąd ten protekcjonalny ton w stosunku do mojej wypowiedzi. Forum przejrzałem i brak jest aktualnych informacji.adamadi pisze:
Musisz zdać sobie sprawę że jedziesz tam przede wszystkim się leczyć,reszta schodzi na drugi plan.
Co do drugiego pytania nie ma na to reguły raz ktoś jest młodszy raz nie ........,,STARSI też są fajni
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Potraktuj ta odpowiedz z przymrużeniem oka,bo taki jest jej ton.....Michal897 pisze:Zadałem pytanie bardzo precyzyjne. Nie poszukuję informacji o rehabilitacji bo takową posiadam. Wiem doskonale po co tam jadę i nie wiem też skąd ten protekcjonalny ton w stosunku do mojej wypowiedzi. Forum przejrzałem i brak jest aktualnych informacji.adamadi pisze:
Fakt że brak jest aktualnych informacji
Powodzenia w szukaniu odpowiedzi na Twoje pytania
Pozdrawiam. Michał.
Jak Ci się udał wyjazd? Ja jadę 23.08.2014. i jestem w podobnym wieku. Było OK czy żałujesz straconego czasu? Czy ktoś jedzie jeszcze w tym terminie? Jadę z Krakowa.
Sylwia
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
Witam!babajaga pisze:Halo Michał!
Jak Ci się udał wyjazd? Ja jadę 23.08.2014. i jestem w podobnym wieku. Było OK czy żałujesz straconego czasu? Czy ktoś jedzie jeszcze w tym terminie? Jadę z Krakowa.
Sylwia
Też tam jadę i również z Krakowa,ale niestety w terminie jesiennym od 04.10.Także jestem bardzo ciekawa czego tam mogę się spodziewać??Mam nadzieję,że jak wrócisz to podzielisz się informacjami i spostrzeżeniami.Pozdrawiam