wyjazd do Pustkowa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
emilia16
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2014 19:04

wyjazd do Pustkowa

Post autor: emilia16 »

1 czerwca wyjeżdżam na turnus do Pustkowa.Jestem z Torunia i chętnie zabiorę się z kimś kto jedzie samochodem z Torunia bądź będzie przejeżdzał przez moje miasto .A może ktoś zna połączenia autobusowe
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: wyjazd do Pustkowa

Post autor: ededi12 »

Witaj na forum emilia16 :) Zajrzyj na stronę https://www.e-podroznik.pl/ wpisz skąd dokąd i z datą godziną i wyświetlą Ci się możliwe połączenia. Pozdrawiam i udanego wypoczynku życzę :)
betka68
Na forum od: 27 mar 2014 17:11
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: betka68 »

Witaj Emilia.Ja również jadę na ten turnus,jestem z Chojnic i jak nieuda mi się znikim zabrać to jadę autobusem do Kołobrzegu a z tamtąd mam już sprawdzone połączenie.Autobus jedzie z Bydgoszczy więc jak nieznajdziesz nic innego to proponuję ci to połączenie bo jest w miarę szybkie.Pozdrawiam .
emilia16
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2014 19:04

Post autor: emilia16 »

Witaj
Dzięki za informacje,ja też rozpatruję różne wersje i być może skorzystam z tego połączenia, a czy z Kołobrzegu są bezpośrednie połączenia,jeśli możesz to napisz mi na maila [email].pl, zresztą chętnie nawiążę kontakt skoro razem jedziemy
ODPOWIEDZ