Sanatorium Krynica-Zdrój Szpital Wojskowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kasia_rogowska
Na forum od: 29 mar 2014 10:04
Staż sanatoryjny: 0

Sanatorium Krynica-Zdrój Szpital Wojskowy

Post autor: kasia_rogowska »

Witam,

Mam skierowanie do Sanatorium w Krynicy i muszę skrócić pobyt o tydzień.
Czy ktoś może wie jak to wygląda, bo słyszałam o dodatkowych opłatach za skrócenie turnusu, a nie ukrywam, że chciałabym ich uniknąć,

pozdrawiam, Krysia
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Sanatorium Krynica-Zdrój Szpital Wojskowy

Post autor: malgorzatas »

kasia_rogowska pisze:Witam,

Mam skierowanie do Sanatorium w Krynicy i muszę skrócić pobyt o tydzień.
Czy ktoś może wie jak to wygląda, bo słyszałam o dodatkowych opłatach za skrócenie turnusu, a nie ukrywam, że chciałabym ich uniknąć,

pozdrawiam, Krysia
Witaj Krysiu,ja tez jak byłam w tym szpitalu w Krynicy..to byl taki przypadek,ze pani obok z pokoju też musiala wyjechać wcześniej ;)
Zabiegi wykorzystała miala je rozlożone na 2 tygodnie,ale wiem ze za tydzień płacila NFZ.
Nie wiem jak to wygląda z wypadkami losowymi,ale jeśli wiesz ze musisz go skrocić to na to wyglada ze zaplacisz,ale moze kolezanki z forum sie tez podziela swoją wiedzą..pozdrawiam Goska
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Nie ma możliwości skrócenia,bez opłaty.Koleżance (miała wcześniej wykupiony bilet za granicę i to na służbowy wyjazd) kazano zapłacić.Zabiegi również wykorzystała - przeplanowano jej.
Ponieważ tydzień to jest długo,spróbuj przesunąć termin.
Wypadek losowy (ciężka choroba w bliskiej rodzinie,pogrzeb..) na zdarzenie w trakcie pobytu jest uwzględniany.
Ja miałam taką sytuację.Dano mi wtedy przepustkę na 2 dni,ale musiałam wrócić dokończyć pobyt.
kasia_rogowska
Na forum od: 29 mar 2014 10:04

Post autor: kasia_rogowska »

dziękuję za odpowiedzi,

pozdrawiam, Krysia
ODPOWIEDZ