Kasztanowy Dwór Rymanów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Kasztanowy Dwór Rymanów

Post autor: zyrafa48 »

Witajcie,
właśnie dostałam skierowanie do sanatorium (hura!) Kasztanowy Dwór w Rymanowie Zdrój. Proszę o informacje o tym sanatorium, miejscowości i okolicy. Pozdrawiam
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kasztanowy Dwór Rymanów

Post autor: agniecha_76 »

A jaki masz termin. Ja tam będę od 21 sierpnia 2014.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Dziewczyny nie martwcie się, będzie super. Wiadomości wszystkie znajdziecie po wklepaniu w prawym rogu << Kasztanowy Dwór" i znajdziecie wszystko na ten temat ,bo po moim pobycie równo rok temu jak odpisała mi Reni pewne rzeczy się pozmieniały. W tym okresie poza baletami polecam prawdziwki. Aleją kasztanową do góry lub wzgórza za Eskulapem, bądź za kanałem na wprost kasztanowego. Ja w maju wybieram się do Ciechocinka a w sierpniu do Stegny. Miłego pobytu.
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Hej, tak jak napisał Jan, o Kasztanowym sporo jest na forum, poczytajcie...
Miejscowość niezbyt duża, ale urokliwa. Ładny, duży park. Świetne, małe pagórki naokoło do wędrówek - polecam, wydeptałam tam trochę ścieżek ;-)
Jeśli chodzi o Kasztanowy, to moim zdaniem lepiej trafić nie mogłyście w tej miejscowości. Jedyny minus, trzeba będzie chodzić na zabiegi do innych budynków, ale za to balety macie na miejscu...
Porę roku macie cudowną, więc będzie super.
Pozdrawiam
Atja
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witajcie,
dziękuję za odzew. Jak miło przeczytać takie posty, aż zrobiło mi się cieplutko na duszy. Wędrówki po pięknych okolicach, cudownie świeże powietrze, tańce cóż więcej potrzeba. A prawdziwki to już przysłowiowa wisienka na torcie. Uwielbiam zbierać grzyby. Wspaniale Janie19557, że o tym wspomniałeś. Na pewno wykorzystam tę informację. Pozdrawiam Bożena.
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: agniecha_76 »

Bożena napisała do Ciebie na prywatnego maila.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witajcie,
sprawdziłam, trochę już wiem, ale... Czy w Kasztanowym Dworze jest siłownia? Jakie zabiegi mokre są wykonywane w Eskulapie (dostępne dla kuracjuszy z ZUS)? Proszę o informacje. Pozdrawiam Bożena.
ODPOWIEDZ