Krynica Górska
Krynica Górska
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Krynica Górska
doda1961...jedziesz z NFZ czy komercyjnie,to ważne...w Krynicy nie ma zlych obiektów sanatoryjnych..tylko nie wiem czego oczekujeszdoda1961 pisze:Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ? Przeglądam wpisy, ale oprócz Continentalu jakoś nic mi w oko nie wpadło. Pozdrawiam, Dorota
W większości zabiegi są na miejscu...polecam tez Szpital Wojskowy..Stare i Nowe łazienki..Watra..Drzewirz...Pozdrawiam Goska
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
no wlasnie iwcia..Lwigrod mi umknal z pamieci..masz calkowitą racje..iwcia pisze:Ja polecam Lwigród.Opinie o nim znajdziesz napewno na forum.Pozdrawiam
- ania1701
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 08:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
pozwolę sobie zabrać głos w ocenie sanatoriów w Krynicy Zdrój, otóż Watry nie polecam, byłam w zeszłym roku . Z opinii koleżanek lepszy już Leśnik, choć bez rewelacji.
Nie wiem pod jakim względem wymieniono Watrę, bo ja mam niezbyt miłe wspomnienia z pobytu. Osoby które wykupiły pobyt prywatny w tym czasie też były bardzo niezadowolone. To tyle z mojej strony. Pozdr
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Ja byłam w Watrze dwa lata temu i mając możliwość wyboru w tym roku również będę.ania1701 pisze:Witam wszystkich serdecznie,,
pozwolę sobie zabrać głos w ocenie sanatoriów w Krynicy Zdrój, otóż Watry nie polecam, byłam w zeszłym roku . Z opinii koleżanek lepszy już Leśnik, choć bez rewelacji.
Nie wiem pod jakim względem wymieniono Watrę, bo ja mam niezbyt miłe wspomnienia z pobytu. Osoby które wykupiły pobyt prywatny w tym czasie też były bardzo niezadowolone. To tyle z mojej strony. Pozdr
Mnie bardzo odpowiada pod każdym względem i nie mam żadnych uwag .
- ania1701
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 08:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
bardzo trafne spostrzeżenie na które nie znamy odpowiedzi ...malgorzatas pisze:doda1961...jedziesz z NFZ czy komercyjnie,to ważne...doda1961 pisze:Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ?
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Bardzo lakonicznie napisałaś , że nie polecasz , czy możesz uzasadnić dlaczego nie polecasz ,to są akurat zawsze bardzo cenne informacje .
Ja bardzo chętnie zapoznam się z nimi i pewnie wiele innych osób.
Pozdrawiam
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
.Prawdę mówiąc miłe panie w recepcji, a propos Watry to trochę mało, aby pozytywnie ocenić sanatorium.
Chwalą też Nad Kryniczanką.
Pozdrawiam