Krynica Górska

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Krynica Górska

Post autor: doda1234 »

Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ? Przeglądam wpisy, ale oprócz Continentalu jakoś nic mi w oko nie wpadło. Pozdrawiam, Dorota
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Krynica Górska

Post autor: iwcia »

Ja polecam Lwigród :) .Opinie o nim znajdziesz napewno na forum.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

doda1961 pisze:Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ? Przeglądam wpisy, ale oprócz Continentalu jakoś nic mi w oko nie wpadło. Pozdrawiam, Dorota
doda1961...jedziesz z NFZ czy komercyjnie,to ważne...w Krynicy nie ma zlych obiektów sanatoryjnych..tylko nie wiem czego oczekujesz :?:
W większości zabiegi są na miejscu...polecam tez Szpital Wojskowy..Stare i Nowe łazienki..Watra..Drzewirz...Pozdrawiam Goska :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

iwcia pisze:Ja polecam Lwigród :) .Opinie o nim znajdziesz napewno na forum.Pozdrawiam :kwiat:
no wlasnie iwcia..Lwigrod mi umknal z pamieci..masz calkowitą racje.. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ania1701
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 08:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ania1701 »

Witam wszystkich serdecznie, :kwiat: ,
pozwolę sobie zabrać głos w ocenie sanatoriów w Krynicy Zdrój, otóż Watry nie polecam, byłam w zeszłym roku . Z opinii koleżanek lepszy już Leśnik, choć bez rewelacji.
Nie wiem pod jakim względem wymieniono Watrę, bo ja mam niezbyt miłe wspomnienia z pobytu. Osoby które wykupiły pobyt prywatny w tym czasie też były bardzo niezadowolone. To tyle z mojej strony. Pozdr :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

ania1701 pisze:Witam wszystkich serdecznie, :kwiat: ,
pozwolę sobie zabrać głos w ocenie sanatoriów w Krynicy Zdrój, otóż Watry nie polecam, byłam w zeszłym roku . Z opinii koleżanek lepszy już Leśnik, choć bez rewelacji.
Nie wiem pod jakim względem wymieniono Watrę, bo ja mam niezbyt miłe wspomnienia z pobytu. Osoby które wykupiły pobyt prywatny w tym czasie też były bardzo niezadowolone. To tyle z mojej strony. Pozdr :kwiat:
Ja byłam w Watrze dwa lata temu i mając możliwość wyboru w tym roku również będę.
Mnie bardzo odpowiada pod każdym względem i nie mam żadnych uwag .
Awatar użytkownika
ania1701
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 08:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ania1701 »

Margot byłam w ubiegłym roku w Watrze na dwutygodniowym turnusie, i taka jest moja ocena i nie tylko moja, bo tak jak wspomniałam osoby które wykupiły prywatny pobyt miały takie samo odczucie, a było ich sporo. Panie z recepcji bardzo miłe sympatyczne, zwłaszcza pani Kasia - pozdrawiam. Jeśli ty jesteś zadowolona to bardzo dobrze, każdy ma inne priorytety i upodobania i prawo do własnego zdania. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

malgorzatas pisze:
doda1961 pisze:Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ?
doda1961...jedziesz z NFZ czy komercyjnie,to ważne...
bardzo trafne spostrzeżenie na które nie znamy odpowiedzi ...

:mrgreen: .... :ugeek:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Aniu oczywiście , że każdy ma prawo do własnej oceny - być może coś się zmieniło przez rok , tego nie wiem .
Bardzo lakonicznie napisałaś , że nie polecasz , czy możesz uzasadnić dlaczego nie polecasz ,to są akurat zawsze bardzo cenne informacje .
Ja bardzo chętnie zapoznam się z nimi i pewnie wiele innych osób.
Pozdrawiam :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Polecam Ośrodek wojskowy w Krynicy Zdrój, nie byłam tam (tylko gościnnie), ale kuracjusze są zadowoleni z zabiegów warunków lokalowych i ogólnie z opieki. Co do Watry nie wiem, teraz jadę do Continentalu po raz drugi, nie było najgorzej może teraz po 13 latach coś drgnęło, byłam też w Nowym Domu Zdrojowym, miałam straszne warunki w pokoju -inni mieli luxus- ale to był wyjątek
.Prawdę mówiąc miłe panie w recepcji, a propos Watry to trochę mało, aby pozytywnie ocenić sanatorium.
Chwalą też Nad Kryniczanką.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ