Chalkozyn

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Chalkozyn

Post autor: Zosia »

Witam. Jestem właśnie w Chalkozynie w Kołobrzegu. Tak jak przepowiedziała mi Selene jestem bardzo zadowolona. Pokoje w porządku, czysto , nowe mebelki , lodówka tylko brak czajnika. Można brać termosy z wrzątkiem do pokoi.
Jedzenie rewelacja , stół szwedzki bardzo bogaty . Jestem tu prywatnie więc to jakby trochę oczywiste ale naprawdę nie zawsze tak jest choćby i za pieniądze. Kawiarnia na dole , grają codziennie. Polecam . Ja liczyłam na trochę lepszą pogodę no ale może jeszcze się trochę polepszy. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Chalkozyn

Post autor: Selene »

Zosiu czeszę się że jesteś zadowolona. Od 19.03 będzie tam również moja serdeczna przyjaciółka.
Ja zaś od 19.03 będę "testować" SAN. Przywiozę Wam słońce :geek:
Być może się spotkamy ? :P

Pozdrawiam
Selene
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Chalkozyn

Post autor: Zosia »

Witaj Selene ! Bardzo, bardzo żałuję że się nie spotkałyśmy :( . Ja tylko raz skorzystałam tam z komputera a swojego nie miałam. Wróciłam wczoraj i co widzę ........ ? A czy Ty z przyjaciółką nie bawiłaś się u nas czasami w Józefa ? Życzę miłego pobytu w Sanie i podziel sie wrażeniami a my może kiedyś innym razem ... :) Pozdrawiam i do zobaczenia :)
ODPOWIEDZ