Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
qurde - ale tłum wali....
24 godziny upłynęło i miejsc w listach kolejkowych zabraklo...
...
jedyna szansa to stacze - czy ktuś jeszcze pamięta ów zawód ?
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=2&t=5749
Jacky w tamtym roku chyba wszystko co możliwe napisaliśmy w tym temacie, który podałam wyzej , ja osobiście mam za dużo ważniejszych spraw niż marsze pierwszomajowe , ale to ja
thanks za przypomnienie...
jeszcze się wtedy tutaj nie mieściłem...
chociaż pierwszy miesiąc maja jest co roku - to za rok już chyba nikt go nie wspomni...
bo tyle spraw nam przybędzie...
innym przybędzie siwych włosów ( skrywanych pod farbą )...
innym ubędzie włosów ( chyba z zagłaskania ) ...
...
prognoza pogody wskazuje na wielką szansę realizacji otwarcia sezonu grillowego w pełnej krasie i ciepełku....
...
być może hasło pierwszego maja stanie się tożsamym z sezonem grillowym ?
...