Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jadę w czerwcu do sanatorium Jawor Horyniec Zdrój, może ktoś podpowie jakie są tam warunki /pokoje/, zabiegi. Coś więcej na temat ośrodka.To mój pierwszy wyjazd do sanatorium, Dziękuję
ona10 pisze:Dzięki. Przeczytałam jedną opinię ale myślałam, że dowiem się więcej. Pozdrawiam
'Jest kilka stron, nie czytałam wszystkich, w takim razie wpisz to samo w "wyjeżdżam do sanatorium " , może coś znajdziesz. Jak kiedyś czytałam to kuracjusze chwalą zabiegi w Horyńcu
Witaj Klara! Opinie są różne tak jak chyba o każdym ośrodku.
Jadę pierwszy raz więc nie jestem nastawiona optymistycznie po przeczytaniu niektórych wpisów. Pozdrawiam