Sanatorium MSWIA-Continental-Krynica
-
graza
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sty 2011 19:37
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Sanatorium MSWIA-Continental-Krynica
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Sanatorium MSWIA-Continental-Krynica
Witaj graza:-) ja bylam w tym sanatorium 2 lata temu:-) z tego co wiem to pokoje sa 2:-) 3:-) 4 osobowe:-) niktore po remoncie:-) te na wyzszych pietrach:-) reszta to pokoje przed remontem ale czyste i schludne:-) zabiegi na miejscu:-) basen byl w remoncie:-) ale zapewne nuz jest czynny:-) jedzenie i obsluga bardzo dobra:-) zabiegi super dobrane do schorzenia:-) kawiarni na miejscu:-) jedz jak mozesz dzien wczesniej:-) moze byc troche balaganu przy przy,jeciu:-) ale za nocleg musisz zaplacic:-) pozdrawiam:-) jak masz pytania to pisz odpowiem:-) Goska:-)graza pisze:Czy ktoś na forum był niedawno w tym sanatorium? Proszę o informacje dotyczące pokoi ,pietra .Czy jest szansa na 1? Wiem,ze nie wszystkie są po remoncie.Może jakieś cenne informacje kiedy najlepiej przyjechać .Krynice trochę znam ,tego sanatorium nie .Dziękuje z góry za każda cenną radę,Jadę z końcem czerwca.
-
graza
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sty 2011 19:37
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Ja też cie pozdrawiam miło mi bardzo..spotkać bratnia duszę..tak malo nas z Poznania..duzo ludzi jest ze Śląska i z poludnia Polskigraza pisze:Dziękuje Gosiu za informacje. Wszystkie nie dogodności zrekompensuje Krynica.Jesteśmy z jednego NFZ i zdaje mi się, ze z jednego miasta- Poznania Pozdrawiam serdecznie.Grażyna
Jak masz pytania to proszę pisz..odpowiem na wszystko..ja bylam w Continentalu w 2012r...i wróciłam bardzo zadowolona
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
Poza tym dobra baza zabiegowa , nowy basen, miła obsługa lekarska i pozostała. Jedzenie dobre jak na sanatoryjne warunki i ogólnie miło. Niestety pogoda nas nie rozpieszczała a i towarzystwo miewałam znacznie lepsze, stąd brak entuzjazmu. Krynica jak zwykle ładna tylko kwiatów brak bo tutaj wiosna opóźniona.Życzę udanych wrażeń z pobytu.