Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie
jadę do Lądka Zdrój na turnus od 21-06.02014 i szukam osób z Warszawy i okolic
zawsze przyjemniej podróżować w towarzystwie
czekam na wiadomości Ania
Witam
Też jadę w tym terminie i Ela z Katowic
Temat założyłam już w marcu i jak na razie wpisała się tylko Ela a teraz Ty to jest nas trzy
Do którego sanatorium masz skierowanie
oddział sanatoryjny 3 ul.Orla
Czy obydwie jesteście z Dolnego Śląska?
to macie niedaleko
na razie zastanawiam się jak jechać
pozdrawiam serdecznie
Ania
Witaj
Obie jesteśmy z Górnego Śląska
Skoro jedziesz na Orlą to do WSZUR tak jak Elunia tylko nie wiem, który ma pawilon, a ja mam do JANA
Masz bezpośredni autobus z Warszawy do Lądka, a my niestety mimo, że bliżej to z przesiadką
Jeszcze jest trochę czasu może będzie ktoś jechał samochodem
Witaj
Fakt jeszcze troszkę czasu jest może ktoś się odezwie
bardzo proszę o bliższe info o autobusie bezpośrednim , bo ja jeszcze go nie wyczaiłam
jeśli wiesz jaka to linia, albo skąd odjeżdża polecam się
Wpisz w Google e-podróżnik i tam znajdziesz ten autobus. To chyba Polonus.
Jeśli nim pojadę to dosiadam się w Opolu (mam przesiadkę) o godzinie 03:05 a w Lądku jest o 05:45.
Niestety nie mam bezpośredniego połączenia
Pozdrawiam
Niusia pisze:Witaj
Fakt jeszcze troszkę czasu jest może ktoś się odezwie
bardzo proszę o bliższe info o autobusie bezpośrednim , bo ja jeszcze go nie wyczaiłam
jeśli wiesz jaka to linia, albo skąd odjeżdża polecam się
pozdrawiam Anka
Anka,autobus wyjeżdża o 21.00 z Dworca Zachodniego ze stanowiska 3.Na dwa tygodnie wcześniej można kupić bilet,polecam na dworcu,bo przez internet jest bez miejscówki.W Lądku jesteś przed 6.00.Jeździ naprzemiennie Warszawski Polonus lub PKS Kłodzko.Na miejscu czekają zazwyczaj busiki lub taksówki.Niby daleko nie jest,ale z bagażem nie polecam poznawania lądeckich górek.Jak masz Pawilon III to podjedź od razu pod niego,będziesz przyjmowana przez pielęgniarkę na miejscu.
Jeżeli nie lubisz jazdy nocą możesz wybrać opcję z przesiadką.Polski Bus z Metra Młociny do Wrocławia 6.30 / 11.30 i tam autobus do Lądka o 11.40-na miejscu 0 14.00
Alice dzięki serdeczne
jadę bezpośrednim, trudno niech będzie nocką ale bez przesiadek- bagaż
już miałam kupić przez internet, ale dzięki Tobie kupie na dworcu z miejscówą
rozumiem że już byłaś?!
bo jeśli nie to zabieram Cię ze sobą
Pozdrawiam serdecznie Anka
Aniu,ja do Lądka jeżdżę kilka razy w roku.....i zawsze chętnie.Już nawet wiem z którymi kierowcami będzie się sympatycznie podróżowało.Teraz częściej wybieram wersję z popasem we Wrocławiu.Jak jest komplet to na siedząco kiepsko się zdrzemnąć i trochę niewygodnie.
Ewa też mnie namawia na wyjazd .....pożyjemy, zobaczymy