Szczawno Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gabrysia
Na forum od: 31 mar 2011 15:31

Szczawno Zdrój

Post autor: gabrysia »

:P Witam! 19 maja 2011 mam jechać do Sanatorium "Azalia", proszę o informacje...jakie warunki? Czy ktoś jedzie z Katowic? Dzięki. Pozdrawiam!
jaga
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2011 22:39

Re: Szczawno Zdrój

Post autor: jaga »

Witam.Na temat Azali niewiele moge powiedziec,ale samo Szczawno jest super spokojne,jest gdzie pospacerować i pobawić się.W Azali zabiegi sa na miejscu i to jest jedyne sanatorium w Szczawnie z bazą zabiegową,bo w pozostałych trzeba chodzić do Zakładu Przyrodoleczniczego.Życzę miłego pobytu.Pozdrawiam
gabrysia
Na forum od: 31 mar 2011 15:31

Re: Szczawno Zdrój 19 maj

Post autor: gabrysia »

8-) Witam! Zapowiada się piękny okres, cała przyroda w rozkwicie!!! Piękno + optymizm + Uśmiech + świeże powietrze + zabiegi + ....... ! Potem z radością można wracać do codziennych obowiązków! Pozdrawiam wszystkich!
Warmianka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2010 16:04

Re: Szczawno Zdrój

Post autor: Warmianka »

Byłam w "Azalii" w styczniu i właściwie byłam zadowolona,powinno sie tam Pani podobać.Proszę wyszukac moje opinie na tym forum wpisując mnie w wyszukiwarce,tam troszkę opisałam to sanatorium bo nie bardzo chce mi się drugi raz opisywac.;-) Można do mnie zadzwonic bo z daty wynika,ze juz jutro Pani jedzie.Moj tel-506528450 Miłego pobytu życze i podreperowania zdrówka-Jolanta
ODPOWIEDZ