Sanatorium Etna (Medikur) Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
MARGARET
Na forum od: 03 cze 2014 17:45

Sanatorium Etna (Medikur) Kołobrzeg

Post autor: MARGARET »

Witam serdecznie.
Chciałabym się podzielić z Wami moją opinią na temat sanatorium Etna. Właśnie wróciłam i jestem bardzo zadowolona z pobytu. Budynek umiejscowiony w dogodnej lokalizacji, w pobliżu Port, park, niedaleko stacja PKP. Pokoje 2-3 osobowe, wyposażone w telewizor, szafę, komodę, krzesło, czajnik bezprzewodowy. Codziennie sprzątane pokojne oraz kompleksowa wymiana ręczników co drugi dzień oraz pościeli na życzenie. Posiłki urozmaicone, smaczne i w odpowiedniej ilości, a ponadto zawsze można było poprosić o dokładkę. Personel na recepcji profesjonalny, miły i uczynny, zawsze uśmiechnięty. Baza zabiegowa dobrze wyposażona, czysta i schludna, a Panie Rehabilitantki - pełen profesjonalizm, życzliwść i uprzejmość. Jedyne na co mogę zwrócić uwagę, to brak miejscowego basenu, ale to nie był problem, ponieważ mieścił się w pobliskim sanatorium Bałtyk. Opieka lekarska dostępna od poniedziałku do piątku, zdażało się również, że także w weekendy. Gabinet pielęgniarski czynny całą dobę, Panie Pielęgniarki zawsze służyły swoją pomocą, a Pani Oddziałowa to przemiła kobieta. Osobiście bardzo pozytywnie odebrałam Panią Dyrektor.
Szczerze polecam wszystkim pobyt w tym sanatorium! :) Chętnie pojechałabym tam raz jeszcze.
Pozdrawiam serdecznie.
M.
~Kraków~
jankrop
Na forum od: 25 wrz 2014 16:58
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Etna (Medikur) Kołobrzeg

Post autor: jankrop »

A jest parking?
ODPOWIEDZ