Ustroń od 14 lipca do 3 sierpnia 2014
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Ustroń od 14 lipca do 3 sierpnia 2014
Dostałam skierowanie do sanatorium Równica . Może wybiera się ktoś z Warszawy. Jadę autobusem.
Pozdrawiam
Re: Ustroń od 14 lipca do 3 sierpnia 2014
-
Hania

Ja się tam wybieram,ale nie do" Równicy" - troszkę wcześniej na troszkę krócej niż Ty.Piszesz że potrzebujesz spokoju i odpoczynku.W "Równicy" raczej spokoju nie ma.Tam ruch we wszystkich kierunkachHania pisze:Witam
Dostałam skierowanie do sanatorium Równica . Może wybiera się ktoś z Warszawy. Jadę autobusem.
Pozdrawiam
-
Hania

Bardzo dziękuję za pozdrowienia
-
Hania

Nie zabieram laptopa, bo jak pisałam wcześniej ze względu na sytuację jaką mam muszę wiele spraw przemyśleć po moich przykrych przeżyciach.
Jeżeli chodzi o spotkanie to nie ma sprawy. A jak się skontaktujemy, od kiedy będzie w ustroniu . Ja przyjadę 14 około 16,00
Pozdrawiam
Haniu ! Jeśli jedziesz by całkowicie odpocząć to nie będę przeszkadzać.Ja będę od 10 lipca.I wiem że w Równicy na recepcji nie powiedzą mi gdzie mieszkasz.Nawet gdybym podała Twoje dane.Bo jest ochrona danych.Trudno się tak umówić jak jedno drugiego nie zna.Nie wiem jak będę ubrana gdybym przyszła pod Równicę bo to zależy od pogody.Hania pisze:Witaj Stokrotko
Nie zabieram laptopa, bo jak pisałam wcześniej ze względu na sytuację jaką mam muszę wiele spraw przemyśleć po moich przykrych przeżyciach.
Jeżeli chodzi o spotkanie to nie ma sprawy. A jak się skontaktujemy, od kiedy będzie w ustroniu . Ja przyjadę 14 około 16,00
Pozdrawiam
Myślałam że będziesz może dostępna tutaj na forum, to wtedy byłoby łatwiej -nie wiemy do której godziny będziesz miała ułożone zabiegi żeby umówić się.
Wypoczywaj więc -pa!
-
Hania

Pozdrawiam