Polańczyk Amer Pol 17 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Maja58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2014 11:58
Oddział NFZ: Śląski

Polańczyk Amer Pol 17 sierpnia

Post autor: Maja58 »

Nikt jeszcze nie wie czy jedzie w tym terminie? szkoda:( może jeszcze ktoś się odezwie..jadę z Czestochowy
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Polańczyk Amer Pol 17 sierpnia

Post autor: Czarna75 »

Maja58 pisze:Nikt jeszcze nie wie czy jedzie w tym terminie? szkoda:( może jeszcze ktoś się odezwie..jadę z Czestochowy
Witaj! Chyba ten nasz Polańczyk nie jest za bardzo popularny! :( W tym terminie co ja jadę też jeszcze nikt się nie wybiera! :(
Maja58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2014 11:58
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Maja58 »

Czarna75 pisze:
Maja58 pisze:Nikt jeszcze nie wie czy jedzie w tym terminie? szkoda:( może jeszcze ktoś się odezwie..jadę z Czestochowy
Witaj! Chyba ten nasz Polańczyk nie jest za bardzo popularny! :( W tym terminie co ja jadę też jeszcze nikt się nie wybiera! :(
Tak też mi się wydaje:) a może te osoby które jadą, po prostu tu nie wchodzą.... Mam nadzieje że to nie oznacza że będzie do bani:( Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Dziewczyny nie chcę was smucić ale z uczciwości muszę wam powiedzieć, że to mała mieścina. Km. w jedną i km. w drugą stronę i w zasadzie to wszystko. Ja byłem na początku czerwca w Jaworze i straszne nudy Niewiele turystów , większość barów zamknięte. Nie mam najlepszych wspomnień ale to moje osobiste odczucia. Kolega był już 3 razy i jest bardzo zadowolony. Życzę wam miłego towarzystwa na tańcach i w ogóle miłego pobytu. O ciekawostkach z Polańczyka pisałem w innych postach więc możecie sobie poczytać.
ODPOWIEDZ