o czym zdarzyło sie nam zapomnieć :-)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
adrem
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2014 09:30
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

o czym zdarzyło sie nam zapomnieć :-)

Post autor: adrem »

trafiłem kilka tematów gdzie wymieniacie poglądy co należy zabrać ze sobą do sanatorium.... tematy jak najbardziej pomocne.. ale również ciekawym może być, jak również pouczającym , czego zdarzyło wam się zapomnieć i do sanatorium nie zabraliście a później tego brakowało.... a jak sobie tez wtedy poradziliście ? jakieś zabawne historie? pomysły ?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Re: o czym zdarzyło sie nam zapomnieć :-)

Post autor: Felice »

Z zasadniczych rzeczy raczej nic szczególnego mi się nie trafiło.Pewnej buskowej zimy okazało się,że jest grupa zapalonych scrabblistów.Ponieważ jest to wydatek rzędu 100 zł. następnego dnia w autobusie z Warszawy odbierałam przesyłkę.
Jeżeli chodzi o jakieś nagłe,a niespodziewane potrzeby to my kobiety zawsze wpadniemy na pomysł....tu doszyjemy,tu skrócimy....sprawdzimy okoliczne sklepiki....i wracamy z walizką zdecydowanie cięższą niż przyjechałyśmy ;) :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Przesympatyczna moja koleżanka z pokoju Iwonka :kwiat: :kwiat: :kwiat: ( ostatni pobyt ;) ) mając torbę , w której spokojnie zmieściłaby się sama przy wzroście ok 164 cm , waga średnia :twisted: ;) , musiała dokupić dodatkową ...jakoś tak nam sprawiały frajdę zakupy ;) :D
Ja natomiast z takich rzeczy , może których nie zapomniałam , ale nie pomyślałam , to była ,,listwa elektryczna" - przedłużacz , który baaardzo ułatwia życie :D :D :D
Ale , ale ...dwa lata temu wracaliśmy prawie 40 km po ...komplet ładowarek - do tabletu , telefonów i akumulatorków do aparatu :oops:
Kiedyś , ale to nie jest związane z wyjazdem sanatoryjno - rehabilitacyjnym :P ;) a wyłącznie relaksacyjnym ...jadąc z Lublina do Zakopanego przez Słowację czyli przez Rzeszów właśnie w Rzeszowie zauważyłam ...brak wyprasowanej, pięknie zabezpieczonej pokrowcem na ubranka i czekającej na wyjazd garderoby :roll: :roll: :roll:
...Zakopane poprawiło sobie tzw. target ...wyjazd był 10 dniowy to trochę tych ubranek było potrzebne :D :D :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj Adrem :kwiat: dwa razy zapomniałam wziąć krem na noc do twarzy ;) i dwa razy zapomniałam wziąć płatków do zmywania makijażu :lol: :lol: Ostatnio nie wzięłam farby do włosów i jak na złośc nie było w sklepie w Iwoniczu Zdroju. Jednak moje ADHD spodobało sie pani, młodej, sprzedającej i zamówiła po dwóch dniach :D Świetna młoda kobietka w Drogerii. Jak ktoś bedzie tam to niech jej powie, ze ma pozdrowienia od babeczki, która zamówiła farbę do włosów taką, którą nikt nie zamawiał tam od kilku lat
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Sloneczko pisze:Witaj Adrem :kwiat: dwa razy zapomniałam wziąć krem na noc do twarzy ;) i dwa razy zapomniałam wziąć płatków do zmywania makijażu :lol: :lol: Ostatnio nie wzięłam farby do włosów i jak na złośc nie było w sklepie w Iwoniczu Zdroju. Jednak moje ADHD spodobało sie pani, młodej, sprzedającej i zamówiła po dwóch dniach :D Świetna młoda kobietka w Drogerii. Jak ktoś bedzie tam to niech jej powie, ze ma pozdrowienia od babeczki, która zamówiła farbę do włosów taką, którą nikt nie zamawiał tam od kilku lat
Słonko Ty kremów używasz :?: :roll:
toż to sam Mendelejew :evil: :evil: :evil: pełna tablica :roll:
Natura Dziecko Drogie , natura :!: :!: :!:
...tak jak ja :twisted:
;) to był żart oczywiście :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Margot :kwiat: która nie używa kremów i tych innych :?: :?: Jak tak mówią że nie używają to już są po liftingach i tych innych dziwnych sposobach na podniesie konturu twarzy i .....innych części ciała :D :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

...Słonko ja tylko Bambino :D :D :D ...
...na nosek ;)
...a tak poważnie to jestem laikiem jeśli chodzi o kremy ... Ci co mnie znają to potwierdzą :D :D :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja laikiem nie jestem w tej kwestii :D kocham kremy, balsamy, olejki....ech te do masażu...o kurczę już sobie myślę......nieprzyzwoicie ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Sloneczko pisze:Ja laikiem nie jestem w tej kwestii :D kocham kremy, balsamy, olejki....ech te do masażu...o kurczę już sobie myślę......nieprzyzwoicie ;) :lol: :lol: :lol:
Ja tylko mam ,,bzika " na punkcie specyfików do kąpieli , ale żadnych ,,lepiszczy :evil: " po kąpieli ...buuuuu :roll:
ale słabością moją są wody toaletowe :D i perfumki ...oczywiście wieczorową porą :? ;) i tego Nigdy Nie Zapominam :D :D :D :!:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

adrem pisze:trafiłem kilka tematów gdzie wymieniacie poglądy co należy zabrać ze sobą do sanatorium.... tematy jak najbardziej pomocne.. ale również ciekawym może być, jak również pouczającym , czego zdarzyło wam się zapomnieć i do sanatorium nie zabraliście a później tego brakowało.... a jak sobie tez wtedy poradziliście ? jakieś zabawne historie? pomysły ?
Adrem dobry temat - wątek :D :D :D
a cieszy tym bardziej , że lubelski ;)
ODPOWIEDZ