Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Na moim skierowaniu jest wymieniona tylko Mewa przy ul. Ściegiennego.
Tam chyba rozlokowują na poszczególne budynki przy meldowaniu.
A swoją drogą...
Mam dylemat - chcę zabrać ze sobą rower gdyż chciałbym sobie troszkę pojeździć po okolicy.
Nie wiecie czy w Mewie jest jakieś pomieszczenie w którym bez obaw można rower przechować?
Dzwoniłem. Mają nawet specjalną bagażownię w której można trzymać rower.
Problemem jest jego przywiezienie pociągiem jeśli będę jechał kuszetką :/
Ech to nasze kochane PKP :/