Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sygnalizowałem drzewiej zasadność utworzenia takiego wątku...
i stało się, "pewien wątek" został zamknięty z uwagi na działania nie licujące z kodeksem Bodziewicza...
Więc lubiących dobrą muzykę - szczególnie z YT - może tutaj zachęcimy do wpisywania ?
Jak dobrze pójdzie to z czasem doczekamy się stosownego rankingu...
Pomysł zupełnie fajny,ale myślę ,że umieszczanie samych linków na niewiele się zda.
Myślę,że tytuł,wykonawca i ewentualnie link....nie zawsze mam czas np. ja,by otwierać wszystkie linki muzyczne.
Alice pisze:Pomysł zupełnie fajny,ale myślę ,że umieszczanie samych linków na niewiele się zda.
Myślę,że tytuł,wykonawca i ewentualnie link....nie zawsze mam czas np. ja,by otwierać wszystkie linki muzyczne.
rzecz oczywista ...
ja widziałbym to z połączeniem skojarzeń - gdzie i kiedy ( w jakich okolicznościach ) dany utwór zapadł mi do ucha a częstokroć i do serca ...
a jeszcze lepiej jakaś fotka lub grafika ...
Witajcie
Zrobić 10 najlepszych piosenek,podając tytył i wykonawce oraz link do piosenki,będzie lista wszechczasów Naszego Sanatorium
Najlepszą powtrzającą dziesiątke zgra się na płyte i można wydać w małym nakładzie. Tytuł nawet już Jacky podał czyli "Lista Przebojów Naszego Sanatorium" i oczywiście okładke można zrobić jakby Admin wyraził zgode na pozwolenie wykorzystania loga forum z pełnym napisem,czas zacząć jednym słowem w końcu "The Show Must Go On-Przedstawienie Musi Trwać"
Pozdrawiam
jest to co prawda koncert noworoczny ale utwory przeżyły już kilka pokoleń...
...
skorzystałem z pretekstu ale jakże miłego dla ucha...
...
zalecam zarezerwowanie sporej ilości czasu na odsłuchanie - to nie jest solo hit...
http://www.youtube.com/watch?v=LDWcexfWnZw
Numer jeden na mojej sanatoryjnej liście przebojów Edward Simoni i Aria Nadira z opery "Poławiacze pereł " W drewnianej kafejce na przeciwko Ikara pan śpiewająco-grający puszczał to jako ostatni utwór Później był bieg w szpilkach do Niwy
Suzen pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Jsab660ZSx0
Jacek Silski-"List z morza."
Przebój z dancingu restauracji Zdrojowa w Iwoniczu Zdroju.Romantyczny i melodyjny utwór.
Coś takiego
Aż tam zawędrował "List z morza", to piękna piosenka i bardzo często jej słucham