Strach czy Obawa przed ...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Strach czy Obawa przed ...
Czy odczuwacie jakiekolwiek obawy ? strach ? lęk ?
Czy........
Wielu z Was zapewne przechodziło niejednokrotnie znieczulenie wraz z narkozą zupełną.
Osobiście byłem kilkukrotnie w narkozie ,ale tym razem..
Jak Wy jeżeli kiedykolwiek byliście biorcami Narządów czuliście się ,jak to Wyglądało u WAS.
TAK CHOLERA jestem TOTALNYM mięczakiem nie wiem co mnie czeka ,ale nie ukrywam ,że BARDZO chciałbym przeczytać co Wy i w jaki sposób zachowywaliście się -tak zaczynam mieć ..pełne spodnie
TAK to już niedługo
A jak powiedziała kiedyś Piękna Młoda Dama-która otworzyła Mi oczy
-"Darek jesteś wybrańcem w czepku rodzonym Ty masz Szczęście "
Zresztą nie wiem skąd to wiedziała ,ale bardzo dużo w tym PRAWDY
Ja Jej wierzę tylko są jakieś obawy
-darek
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Strach czy Obawa przed ...
ale Panowie niech się czują przynajmniej tam ,,BOSAMI " w damskich koszulach
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Bądź dobrej mysli Darku. Trzymam mocno kciuki. Pozdrawiam
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
byłam pod najlepszą opieką,ale nie chciałabym żebym ja i moi bliscy przechodzili przez to co ja..trzymaj sie Darku
Do końca życia nie zapomnę tych chwil..
-
forumowicz
Powiedziałam podczas przedostatniej operacji mężowi ,który też bardzo bał się narkozy lecz nie było możliwosci uniknięcia jej ,że i tak n ie bedzie wiedział gdyby sie nie obudził ,bo przecież nie wiedział by o tym.Może to zabrzmi bezdusznie ,ale tak jest.
To jest taki stan jak wiesz pare minut i mamy odlot i tylko lekarze i najbliżsi maja obawy my juz nie .
Trzymaj sie gościu jesteś w czepku urodzony i niech jakaś pielegniareczka skrobnie nam : Darek was pozdrawia ,tylko pisać MU jeszcze zabraniamy
POWODZENIA
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Darku
Darku
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Nigdy nie byłam znieczulona całkowicie, po moim wypadku gdy miałam wstawiany staw biodrowy na właściwe miejsce miałam tylko takie znieczulenie przez maskę - gdy kazano mi odliczać od 10 w dół to myślałam, że przecież i tak to na mnie zadziała bo się strasznie boję czy się obudzę - ale wszystko poszło szybko i sprawnie.
Przy operacji wstawiania żelastwa miałam znieczulenie w kręgosłup - ponoć ma mniej efektów ubocznych niż całkowite, można sobie było zażyczyć coś na sen w trakcie operacji ale ja dostałam takiego ataku paniki,chciałam uciekać ze stołu i musieli mi podać zastrzyk uspokajający i odstawili na bok abym się uspokoiła i przez to zapomniałam aby mi coś dali na spanie i takim sposobem słyszałam wszystkie odgłosy wiertarki, młotka czy co tam jeszcze.
Darku nawet jeśli ktoś miał w swoim życiu kilka razy znieczulenie to i tak za każdym razem są jakieś obawy ale mam nadzieję, że Ty sobie świetnie z tym poradzisz bo przecież jesteś fajny facet a nie żaden mięczak
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Darku wiem, że dasz radę. Ty śląski, twardy chłop jesteś. Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się wszystko udało. Będzie dobrze. Odezwij się jeszcze przed operacją
Darku Tobie życzę przezwyciężenia lęku, wszystkiego dobrego.