San Kołobrzeg
San Kołobrzeg
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: San Kołobrzeg
..obiecuje podjechać z Katowic , przeprawic sie promem !!
obys TYLKO mnie ze Soba ..wzieła do kołobrzeskiego Sanu!!!!!!!
Opini n/t Sanu szukaj w temacie ocen Sanatoria z Mego wpisu winnaś wiedziec ,że jest to kilku lat ..TOPOWY osrodek w Kołobrzegu.
Gdybyś ..ZREZYGNOWAŁA przyjme twoje Skierowanie nawet pod Twoim Nazwiskiem i Imieniem
Baza zabiegowa na wysokim poziomie ,pokoje , wyżywienie a Chyba Najważniejsze zabiegi po 19,30 na miejscu i Chyba Najlepsze Siostry ,ktore zbytnio nie inwigiluja Kuracjuszy ale jednoczesnie Bardzo POMOCE
Osrodek w skali od 0 do 10 na +8
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Opinie naszych forumowiczów jak również moją na temat Sanu znajdziesz tutaj:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... g&fid[0]=3
Odrobinę Tobie zazdroszczę
Pozdrawiam
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Zabiegów w SANIE jest ok 80 - dokładną ich listę znajdziesz na stronie internetowej. Basen jest solankowy ale jest również jaccuzi. Wi-fi jedynie na parterze w obrebie recepcji. Są również dwa ogólnodostepne komputery z dość dobrą szybkościa przesyłu danych.
Pozdrawiam
-
ptrgawlik77778888
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 gru 2013 16:10
- Staż sanatoryjny: 1
-
piotrandrzej1972
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 21 gru 2013 06:47
- Staż sanatoryjny: 0
Ja też byłem w San. Basen jest w tym samym budynku. Trzeba mieć czepek na głowę.Basen jest głębokości 0,8 do 1,50 długości 25 mb. Woda ciepła i w miarę czysta. Co 45 minut zmienia się grupa więc lepiej zarezerwować sobie dwa terminy jeden po drugim wówczas nie będziesz musiała wychodzić z wody. Na miejscu jest dobra baza zabiegowa. Zabiegi dodatkowe można sobie dokupić. Obsługa miła. W drugim dniu Twojego pobytu lekarz skonsultuje z Tobą jakie zabiegi możesz dostać a jakie możesz sobie dokupić. Jest bardzo długa lista. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Dostaniesz listę z wypisanymi zabiegami i godzinami. Jak nie będzie Tobie pasowało to możesz z panią z zabiegów umówić się na inną godzinę i jak będzie wolna to możesz mieć więcej czasu dla siebie. O 19,00 są wieczorki zapoznawcze średniej klasy. Niektórzy chodzą na wieczorki do innych sanatoriów. Obsługa i warunki dobre. Pokoje są po remoncie jedno i dwu osobowe.
Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem pozdrawiam Piotr