San Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
betii31
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lip 2011 21:46

San Kołobrzeg

Post autor: betii31 »

wyjeżdżam do sanatorium San ,turnus 10.01-31.01.13 r ze Świnoujścia samochodem .Może ktoś się ze mną zabrać z okolicy.A wogóle to chciałbym zaczerpnąć opinii o tym sanatorium ,jak jest ....
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: San Kołobrzeg

Post autor: darek »

betii31
..obiecuje podjechać z Katowic , przeprawic sie promem !!
obys TYLKO mnie ze Soba ..wzieła do kołobrzeskiego Sanu!!!!!!!
Opini n/t Sanu szukaj w temacie ocen Sanatoria z Mego wpisu winnaś wiedziec ,że jest to kilku lat ..TOPOWY osrodek w Kołobrzegu.
Gdybyś ..ZREZYGNOWAŁA przyjme twoje Skierowanie nawet pod Twoim Nazwiskiem i Imieniem
Baza zabiegowa na wysokim poziomie ,pokoje , wyżywienie a Chyba Najważniejsze zabiegi po 19,30 na miejscu i Chyba Najlepsze Siostry ,ktore zbytnio nie inwigiluja Kuracjuszy ale jednoczesnie Bardzo POMOCE
Osrodek w skali od 0 do 10 na +8
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj betii31 :kwiat:

Opinie naszych forumowiczów jak również moją na temat Sanu znajdziesz tutaj:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... g&fid[0]=3
Odrobinę Tobie zazdroszczę ;)

Pozdrawiam :)
betii31
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

dziękuje Wam za info ale może jeszcze cos więcej ,jakie są zabiegi ,podobno jest tam basen....jak jest z WI-Fi ? itp
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Betii31 :kwiat:

Zabiegów w SANIE jest ok 80 - dokładną ich listę znajdziesz na stronie internetowej. Basen jest solankowy ale jest również jaccuzi. Wi-fi jedynie na parterze w obrebie recepcji. Są również dwa ogólnodostepne komputery z dość dobrą szybkościa przesyłu danych.

Pozdrawiam :)
betii31
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

dziękuje Selene:)
ptrgawlik77778888
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2013 16:10
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ptrgawlik77778888 »

Jest to bardzo ładne sanatorium. Pokoje jedno i dwu osobowe po remoncie. Warunki dobre jak na sanatoria. W styczniu byłem na wczasach w San i jest wszystko OK. Jedzenie est smaczne i dla mnie wystarczające. Obsługa miła. Jest dostępny basen czego brakuje w innych sanatoriach. WIFI jest tylko w rejonie recepcji. Ja jadę pierwszy raz do sanatorium z NFZ od 03.01.2014 roku do Willa Fortuna. Oczywiście wolałbym do San. Jadę z Ustronia czyli przez całą Polskę. Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem. Miłego dnia Piotr
betii31
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

witaj Piotrze rozumiem że basen jest w tym samym budynku,pokoj można wcześniej sobie zarezerwowac?Jka byłam w Szczawnicy to była taka możliwość .Jaka jest baza zabiegowa?
piotrandrzej1972
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2013 06:47
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: piotrandrzej1972 »

Witaj Betii
Ja też byłem w San. Basen jest w tym samym budynku. Trzeba mieć czepek na głowę.Basen jest głębokości 0,8 do 1,50 długości 25 mb. Woda ciepła i w miarę czysta. Co 45 minut zmienia się grupa więc lepiej zarezerwować sobie dwa terminy jeden po drugim wówczas nie będziesz musiała wychodzić z wody. Na miejscu jest dobra baza zabiegowa. Zabiegi dodatkowe można sobie dokupić. Obsługa miła. W drugim dniu Twojego pobytu lekarz skonsultuje z Tobą jakie zabiegi możesz dostać a jakie możesz sobie dokupić. Jest bardzo długa lista. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Dostaniesz listę z wypisanymi zabiegami i godzinami. Jak nie będzie Tobie pasowało to możesz z panią z zabiegów umówić się na inną godzinę i jak będzie wolna to możesz mieć więcej czasu dla siebie. O 19,00 są wieczorki zapoznawcze średniej klasy. Niektórzy chodzą na wieczorki do innych sanatoriów. Obsługa i warunki dobre. Pokoje są po remoncie jedno i dwu osobowe.
Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem pozdrawiam Piotr
betii31
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Piotrze a napisz mi jeszcze jak jest z ręcznikami ,musze mieć swoje na zabiegi czy w sanatorium daja jakieś ręczniki do pokoju?
ODPOWIEDZ