NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: GIENIA »

A ja jeszcze nie zapisana - choć mogłabym już - na tę kłujkę :roll: .... jakieś opory od początku mam .... no , ale chyba trzeba będzie się zaszczepić ... z tych , czy innych powodów ;)

A propos hrabiostwa ;)

Hrabia poszedl z hrabina do alkowy ,aby spelnić obowiązki małżeńskie , a że nie dowidzial,to zawolal Jana, aby mu przy tym świecil.
Jan ze swiecznikiem stal i swiecil .Jak bylo po wszystkim pyta sie hrabia hrabiny ..
-no jak bylo pani ?
-oj nie za bardzo. :roll:
Hrabia do Jana
-Dawaj świecznik i teraz Ty z hrabiną .
Jan skonczyl i hrabia pyta- jak bylo ?
-oj!!! wspaniale odpowiada hrabina ;)
Na to hrabia
- widzisz durniu ! tak trzeba bylo świecić.

:lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Gieniu :kwiat: znałem ale w mojej wersji to był.....kandelabr ;) co do szczepionki to nigdy nie miałem żadnych obiekcji-obojętnie jaką ,mimo że jestem po rozległym udarze niedokrwiennym, Ewana :kwiat: zrobiłem wpis w Szczepionkach ,Najlepszego Pozdrawiam Was i Miłego Wieczoru :kwiat: :serce: :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dobranoc Nocne 🌃🌙
Humor dopisuje na szczęście Nocnym 😄,
jeżeli chodzi o szczepienie to jeszcze chwila i będę po, chociaż nie powiem, żebym "pietra" nie miała, bo trochę tych problemów zdrowotnych się nazbierało, ale jak to mówią niektórzy: " co ma być to i tak będzie" więc nie będę więcej marudzić :oops: :P , a zresztą liczę tu na fachową pomoc Pomocnego i oczywiście lekarzy :serce:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Andrzeju :kwiat: Grażynko :kwiat: dzięki za miłe słowa :kwiat:
Wiecie z tym zdrowiem, to - średnia emerycka :lol: nie ma co walczyć z rzeczywistością :lol:
Andrzeja kłuli, mnie też, teraz czekam na następną dawkę.Tę zniosłam dobrze :)
Dobrej nocy :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Adelko :kwiat: życie zaczyna się dopiero na...emeryturze ;) Buziaki,Ryszawa :kwiat: każdy jakieś tam obawy ma ale nie każdy głośno o tym mówi-miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze ,Kolorowych Życzę ,Papatki :kwiat: :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Poranna zmiana ,hello cisza w eterze :roll:
Sobota weekend w domku ,ogrodzie :kwiat:
Zimne noce poranki ,zimna wiosna tego roku :roll:
Wszyscy , oczekujemy ocieplenia 8-)
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam :kwiat:
☕☕☕☕🍵🍵
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam Grażynka to ranny ptaszek 😊 Pora wstawać i brać się za sprzątanie, obiadek gotować... ☕🍵🤗
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry Nocne,
Andrzeju, faktycznie większość bardzo spokojnie do tematu podchodzi i jest na tak albo na nie ;) , a wahacze się zastanawiają🤔 i czekają na dobre rady, co z tym fantem mają zrobić, bo wiesz jak za darmo coś się dostaje to człowiek strasznie podejrzliwy się staje ;) :oops: :D
Grażynko czekamy na prawdziwą wiosnę, bo u mnie wczoraj i padał grad i deszcze, a momentami słoneczko 🌞 przygrzewało, ale nie nie tak jak by się chciało :P
Marzenko powoli, nie szalej tak z tym wszystkim, bo jeszcze musisz dla nas chwilę znaleźć i czas dla siebie, może joga albo spacerek też w dzisiejszych planach powinny się znaleźć ;) :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ruda Andziu .... uważasz , ze posiadasz monopol na wszystko :?: :roll: chyba jednak nie .... chcesz się szczepić , szczep się , Twoje prawo , ale nie obrażaj tych , którzy z jakiś powodów się wahają . Nie jestem elementem zawieszenia ( jak mnie określiłaś ) , a żywą istotą ... Uważasz , ze jeśli jest coś za darmo , to trzeba się na to rzucić i brać , nawet kosztem własnego zdrowia , a może i życia :? :shock: No to bierz .... a innym pozwól decydować za siebie ... i sie wahać ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu,
przepraszam :oops: , na monopol to jeszcze muszę trochę kasy dozbierać ;) :lol: :lol:
A co chodzi o wahacz to takie skojarzenie miałam i bardziej o sobie myślałam, bo ostatnio tak tu o częściach do samochodu było, Darek o oponach rozprawiał, a Zenek o marzeniach o motocyklu gadał 8-) :lol: :lol:
to mnie wahacz przyszedł do głowy, ale to taka literacka, nie mylić z literatką :lol: :lol: wyszła mi historia :oops: Jeżeli chodzi o odpowiedź to ani ja, ani chyba nikt inny teraz poprawnej w tej kwestii nie udzieli, czas pokaże, czy słuszne decyzje podejmujemy, a jakie to każdy chyba już wie oprócz "wahaczy" ;) :lol:
ODPOWIEDZ